Iq Testi...!

cobrados

New member
Reaction score
0
:eek: Şu anda Japonya'da is başvurularında aşağıdaki linkteki IQ test veriliyormuş!

Linkten, buyuk mavi yuvarlagi tiklayin.

Oyunun kurali:

- herkes nehirden karşıya geçmeli"

-Önce büyük yuvarlağa basıp oyuna başlayacaksınız. Sala binecek kişilerin üzerine, ve salı karşıya geçirmek içinse kırmızı yuvarlaklara tıklamak gerekiyor.

Kurallar:

- Bir seferde en çok 2 kisi sala binebilir.

- Baba, anneleri yokken kizlarin hicbiri ile sala binemez.

- Anne de babalari yokken ogullarindan hicbiri ile sala binemez.

- Kızlar Anneleri yokken babalarıyla yalnız kalamaz.

- Oğullar babaları yokken Anneleriyle yalnız kalamaz.

- Hirsiz, polis yokken aile ile yalniz kalamaz.

- Sali kullanmayi da sadece anne, baba ve polis biliyor!

- Kolay gelsin!

Burdan oyuna giriyosunuz

http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf

Inan Bana Hiçbirşey Anlamadim Yani Olmuyor

bu verilmisti daha önce.

dostum cozdum anlatiyorum
valla billa anlatacaktima ama nasi yaptigim aklimdan cikti simdide tekrer bulamiyorum ama bi dahaki sefere yazarak yapacam sizlerede cevabini anlatacam yakindir merak etmeyin

Saygilar

CaRteL' Alıntı:
dostum cozdum anlatiyorum
valla billa anlatacaktima ama nasi yaptigim aklimdan cikti simdide tekrer bulamiyorum ama bi dahaki sefere yazarak yapacam sizlerede cevabini anlatacam yakindir merak etmeyin

Saygilar

Hadi bakalım.abekliyorum

ben yapyım ama nasıl yaptım tam çözemedim tekrar tekrar deneyerek oldu. En sonunda hepsi karşı tarafta ellerini kaldırıp indiriyorlar.

cok kolay daha öncede hemen yapmıştım.başka versiyonu idi deneyin cok isterseniz tekrar yaparım tek tek buraya yazabilirim ama uğraşın azıcık ..

Önce Hırz.polis gidiyor,polis geri geliyor. Polis erk.çocukla gidiyor ve hırsızla geri dönüyor.baba oğlunu götürüyor ve dönüyor. Anneyle baba karsıya gidip anne geri dönüyor. Hırsız polis karsıya gidiyor, baba geri dönüyor. anneyle baba gidiyor, anne geri dönüyor. Anne kızını karşıya geçiriyor, hırsız polis geri geliyor. Polis kızı karşıya götürüyor, geri gelip hırsızı alıp karşıya geçiriyor. OH BE GEÇMİŞ OLSUN

-ilk önce polis ve hırsız karşıya geçer sonra polis hırsızı orada bırakıp geri döner yanına bir kız alır ve tekrar karşıya geçer.kızı bırakıp hırsızı tekrardan alarak geri döner.
-anne yanında kalan diğer kızını alarak karşıya geçer.kızını diğer kızının yanına bırakıp geri döner tek başına.
-bu seferde ise anne ve baba beraber geçer karşıya.baba tek başına geri döner.
-bu sefer hırsız ve polis biner ve karşıya geçer ve orada inerler.karşıda olan sandala anne tek başına biner ve geri döner.
geri döndüğünde baba yı alır karşıya geçer.baba bu sefer tek başına karşıya geçer yanına bir oğlunu alır ve tekrardan karşıya geçer.
-karşıda bu sefer hırsız ve polis biner ve tek kalmış erkek çocuğunun yanına gider ve hırsızı orada bırakıp erkek çocuğu alır ve karşıaya geçer.
-polis yine tek başına binip hırsızın yanına gider ve hırsızı alarak karşıya geçer.herkes karşıya geçmenin sevinciyle ellerini havaya kaldırır ve sevinir..

biraz karışık umarım anlatabilmişimdir..

gec kaldim desenize arkadaslar yazmislar bile :D

evt doğrusun ama keşke yazmasaydınn

firatay' Alıntı:
Önce Hırz.polis gidiyor,polis geri geliyor. Polis erk.çocukla gidiyor ve hırsızla geri dönüyor.baba oğlunu götürüyor ve dönüyor. Anneyle baba karsıya gidip anne geri dönüyor. Hırsız polis karsıya gidiyor, baba geri dönüyor. anneyle baba gidiyor, anne geri dönüyor. Anne kızını karşıya geçiriyor, hırsız polis geri geliyor. Polis kızı karşıya götürüyor, geri gelip hırsızı alıp karşıya geçiriyor. OH BE GEÇMİŞ OLSUN
Evt kardeşim işte bukadar çözmüssüm.Tebrikler teşekkürü hakkettin:)

Geri