iPhone'lar araba hoparlörlerini bozuyor

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Radyoda size göre bir şey bulamadınız ve iPhone'unuzu bağlayıp arabanızda müzik dinlemek istiyorsunuz... Ne yazık ki bunu yapmanız arabanızın ses sisteminin çökmesine neden olabilir.

Konu hakkında Drive isimli yerel siteye açıklama yapan Toyota, sorunun Yaris, Corolla, Kluger, Prado, LandCruiser, HiLux ve Prius isimli modellerin 2009 - 2010 arasında satılanlarında olduğunu belirtti.

Problem ise iOS 4.1 kurulu bir iPhone ya da iPod'un, arabanın ses sistemine bağlandığında sistemin kilitlenmesi. Yani hiçbir şey olmuyor ama ekranda "Yükleniyor..." yazısını görüyorsunuz.

Birleşik Krallık'ta bu soruna hiç rastlanmazken, iOS'un şu anda bugüne kadar yapılmış olan güncellemelerle birlikte 4.2.1 sürümüne geldiği de bir gerçek. Buna rağmen Toyota'nın son üretmiş olduğu (2011 model) araçların da aynı talihsizliğe maruz kalıp kalmadığı bilinmiyor.

arkadas dogru söylüyor.. benimkide gitti :S

başka hangi üreticiden beklenebilir ki . tabiki toyota olacak. Üretip üretip aa bi yerine yanlış parça koymuşuz deyip geri çağırıyor. Her yeri hemen bozuluyor. Çin malı daha kaliteli...

başka hangi üreticiden beklenebilir ki . tabiki toyota olacak. Üretip üretip aa bi yerine yanlış parça koymuşuz deyip geri çağırıyor. Her yeri hemen bozuluyor. Çin malı daha kaliteli...

toyota aslında çok kalite arabalar üretir ama dediğin gibi son serilerde bi sıkıntı var.mühendislerin dalgın bir zamanıydı sanırım.maç falanmı izliyorlardı acaba

@ *\ReaLLieS/* - eskiden böyle değildi dediğin gibi. Neydi o eski corolla GLI ler, CORONA' lar , CARINA'lar. Kışın yokuşlarda kral denilen arabalar torktan dolayı yokuşta ağlarken GLI'nın yolları parçalarcasına gittiğini görürdüm :) Gel gelelim şimdiki haline. Sürekli olarak yanlış parçalar, kalitesiz parçalar kullanarak araçları piyasaya sürüyor ve sonra geri çağırıyor. Tarihini hatırlayamıyorum ama bir defasında çok çok yüklü sayıda aracı geri çağırmıştı ve insanların güvenini kaybetti. Şimdilerde ise babam toyota gibi adam lafları ile güven tazelemeye çalışıyor. Yemezler :) kimsenin babası toyota gibi değil. yüce rabbim yaratırken yan sanayi parça kullanıp geri çağırmıyor. =)

@ *\ReaLLieS/* - eskiden böyle değildi dediğin gibi. Neydi o eski corolla GLI ler, CORONA' lar , CARINA'lar. Kışın yokuşlarda kral denilen arabalar torktan dolayı yokuşta ağlarken GLI'nın yolları parçalarcasına gittiğini görürdüm :) Gel gelelim şimdiki haline. Sürekli olarak yanlış parçalar, kalitesiz parçalar kullanarak araçları piyasaya sürüyor ve sonra geri çağırıyor. Tarihini hatırlayamıyorum ama bir defasında çok çok yüklü sayıda aracı geri çağırmıştı ve insanların güvenini kaybetti. Şimdilerde ise babam toyota gibi adam lafları ile güven tazelemeye çalışıyor. Yemezler :) kimsenin babası toyota gibi değil. yüce rabbim yaratırken yan sanayi parça kullanıp geri çağırmıyor. =)

:D
Ben 2012 modellerinde toparlayacağını düşünüyorum.Dediğin gibi corolla gli ler corona lar fan süper ya.

Geri