iPhone mu BLackberry mi ?

iPhone mu BLackberry mi ?

• iPhone

Kullanılan: 54 75.0%
  • Blackberry

Kullanılan: 18 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    72

Novace

New member
Reaction score
0
2v3mnsw.jpg

Kanada, Waterloo merkezli Research in Motion (RIM) tarafından üretilen BlackBerry cihazı Kuzey Amerika'da yıllardır kullanılmakta olup şirket politikası gereği 3 yıldır dünyaya açılma ihtiyacı hissederek dünyanın her yerinde satışa sunulmuştur. Cihaz özellikle kurumsal işletmeler tarafından tercih edilmiş olup, son dönemlerde bireysel kullanıcılar tarafından da yakın takibe alınmıştır.

25yybrs.jpg

iPhone, Apple'ın 9 Ocak 2007'de duyurduğu, gelişmiş müzik çalar ve İnternet bağlantısı özellikleri bulunan çok fonksiyonlu cep telefonudur. Apple'ın yüzlerce milyar dolar değerindeki dünya cep telefonu pazarının en azından yüzde birini elde etme amacıyla piyasaya sürdüğü bu ürünün 29 Haziran 2007'de Amerika'da, 2007'nin son çeyreğinde de Avrupa'da ve Türkiye'de satışa çıkacağı bildirilmiştir. Ürün, mavidiş, kablosuz ağ, edge, ağ tarayıcısı ve dört bant sistemlerini barındıran, flaş bellek tabanlı bir tür cep bilgisayarı-ipod-ortam oynatıcısı-fotoğraf makinesi-cep telefonu olarak tasarlanmıştır. Tamamen dokunmatik ekrandan oluşan iPhone, çok sayıda fiziksel algılayıcıyla donatılmıştır.

anket eklenmıstır ; )

Ehuhuehu... Hackhell de ilk defa bir ankete ilk oyu ben veriyorum... Normalde kendim açsam anketi yine ilk oy veren ben olamam :=) ...
BLackberry nin bazı yazılımsal sorunları olduğu söyleniyor... Bu yüzden biraz soğuk bakıyorum... Iphone un çizilmeyen dış tasarımı ise hep merak uyandırıyor bende... Hadi internet, camera cartını curtunu bıraktımda, niye bir türlü çizilmiyor bu zımbırtı :=) ...

İphoneyle o telefonu yan yana bile getiremessin ben n95 kullanıyorum bel aldıktan sonra çıktı İphone bilseydim İphone alırdım

tabiki de i phone 3g...sırf yazılımları yeter ;)

iphone tabi ki :D:)

Blackberry de gayet güzel ancak, i phone kullanım açısından çok daha kolay, tasarımı ve ipod özelliği gerçekten çok hoş bu yüzden i phone diyorum

İ pod touch kullanıcısı olarak dokunmatik ekranı gerçekten güzel tasarlanmış.klavyesinde hiç bir sorun çıkmadan kullanabiliyorsunuz.

Her iki telefonda gayet iyi cihazlar, ben BB kullanıcısı olarak, tavsiyem tabiki BB olucaktır. iş ve ofis için BB sadelik şıklık için iphone.

iphone kullaniyorum,bilgisayar baglantisini cozemedim hala :]

İpHoNeM Var Havam Var :D Bitti Fazla Söze Gerenk Yok :D

iphone 3g çok iyi,baya kullanışlı.

Geri