ip nodan yer bulmak

commotion

New member
Reaction score
0
Rotterdam-İzmir(few mnths Holland,few mnths Turkey
Arkadaşlar herkes bişiy sölüyo ama kimse istediğini elde edemiyor.
sonuç olarak ip numarasının nereye ait olduğunu ip numarasının hangi bağlantılar üzerinde geldiğini vs..bulmak için çok ideal bi program
özetle anlatmak gerekirse ihtiyacınız olan herşeyi size sunuyor
Not.ayrıca adres bulmak istiyosanız programın werdiği kordinat numaralarını google earthde aratın bakın sonuç ne çıkıcak
programın adı ''NEO TRACEPRO'' ücretsiz bi yazılım program temizdir arkadaşlar

http://www.fileupyours.com/view/215933/ntp325.zip

ip adresinin verdiği enlem ve boylam, şebekeyi gösteriyor sadece;)

detayları söylermisin

Arkadaşlar herkes bişiy sölüyo ama kimse istediğini elde edemiyor.
sonuç olarak ip numarasının nereye ait olduğunu ip numarasının hangi bağlantılar üzerinde geldiğini vs..bulmak için çok ideal bi program
özetle anlatmak gerekirse ihtiyacınız olan herşeyi size sunuyor
Not.ayrıca adres bulmak istiyosanız programın werdiği kordinat numaralarını google earthde aratın bakın sonuç ne çıkıcak
programın adı ''NEO TRACEPRO'' ücretsiz bi yazılım program temizdir arkadaşlar

http://www.fileupyours.com/view/215933/ntp325.zip

teşekkür ederim emeğine sağlık ama nasıl kullanacağımız hakknda bilgi verirmisin
lüften bekliyorum mesela ben kendi ıp denedim beni yanlış yerde gösteriyo bide ıp nereden bulacaz msn ki kişilerin

teşekkür ederim emeğine sağlık ama nasıl kullanacağımız hakknda bilgi verirmisin
lüften bekliyorum mesela ben kendi ıp denedim beni yanlış yerde gösteriyo bide ıp nereden bulacaz msn ki kişilerin

Progarmı çalıştırn>Target kısmına www.hedefsite.com yada ip numarasını yazın>Go yazan yere tıklayın sonar beklemeye başlayın bi kaç dakika içinde program harita üzerinde size bağlantı noktaların göstericek ayrıca hemen sağ tarfda açılan pencereden size gerekli olucak bilgieri görüntüleyecektir bu kadar basit..
Gelelim msnden ip bulmaya>kurbana bi dosya yollayın msnden>md dos komutu ile(Başlat>Çalıştır>cmd)
açılan pencereye " netstat -n " ('' işaretleri hariç) yaz enterladıkdan sonra karşınıza balantıda olduğunuz ipler gelicek(tabi bunu dosya transferi devam ederken yapıcaksınız) tabi karşınıza bisürü ip numarası gelicek ama siz vericeğim örnekteki gibi olanı arıycaksınız iplerin içinde
Örnek:
Active Connections

Proto Local Address Foreign Address State
TCP 192.168.0.1:3537 203.195.136.156:2869 ESTABLISHED

Bu ornekte bu IP 192.168.0.1 sizin adresiniz, bu ise 203.195.136.156 kurbanın IP sidir.

bukadar kolay arkadaşlar

emegıne saglık ama program calısmıyo
hata raporu verıyo

dediğin gibi bir programsa güzel bişey eline sağlık

selam arkadaşlar aranızda yeniyim benim sorum şu ip bulmak sorun deyil buluyorum fakat kordinatları google eart programına girdiğimde sadece bağlı olan şebeke yada hatları veriyo acaba doğrumu giremiyorum KISACA ARKADAŞLAR EN FAZLA EDİNİLEN BİLGİ İLÇE OLUYO :)) kişinin ip adresinden yararlanarak en fazla ulaşabilceğimiz adres nedir???? acil yardım plss

Geri