ip değiştirme

verdiğin linkten başka birsiteye yapay geciş yapıyor ??

yok arkadaşım site sağlam yapay geçiş felan yapmıo sende bişe var :D site güvenli girin bakın

yok ben indirdim yarıo valla ip numarasını gizlio ve değiştirio her saniye sen yapamamışsın:D

ya gidin işinize

programı yükledim bi işe yaramadı sonrada kaldırayım dedim yeniden başlat dedi bende başlattım... sonra bilgisayarda koyduğum arka plan resminden başka hiç birşey çıkmadı anlayacağınız virüsü yemişiz ama haberimiz yok.... tuzaaakkkkkkkkkkkk indirmeyinnn format çekene kadar anlım çatladııı bilgisayarcıya götürmek zorunda kaldım ona göre uyarıyorummm..

bilmiosa biz ne yapalım

lantisrome' Alıntı:
programı yükledim bi işe yaramadı sonrada kaldırayım dedim yeniden başlat dedi bende başlattım... sonra bilgisayarda koyduğum arka plan resminden başka hiç birşey çıkmadı anlayacağınız virüsü yemişiz ama haberimiz yok.... tuzaaakkkkkkkkkkkk indirmeyinnn format çekene kadar anlım çatladııı bilgisayarcıya götürmek zorunda kaldım ona göre uyarıyorummm..

şişt yavaş ol sana bi sen nsl konuşuosun daha yenisin bizde çalışıoda sende nie çalışmıo
1)burada çalışmayan programlar verilmez
2)çalışmasa bile mod ve smod lar dener eğer çalışmaz ise konuyu ya kapatır yada kilitler.
3)forumun kurallarını oku bi virüslü veya trojenli programlar burda verilmez.
4)konuştuğun kelimelere dikkat et.
5)bu mesajı okuduktan sora forum kurallarını okuda öğren

arkadaşlar program çalışıyor . mert176 teşekkürler

Geri