ip bulmak çok kolay

mert.akdag

Banned
Reaction score
0
Arkdaşlar merhaba öncelikle bu program sayesinde ip bulmak %100 önce programi açin sonra hiç bir site yada konuşma penceresi açik olmasin.ipsini ogrencegimiz kişinin penceresi açık olsun ve ona sadece selam fln yazin yetiyo_Ondan sonra programin içinde şarkı başlatir gibi play butonu var ona tiklayin 8,9 tane ip geliyo.Ama kariştirmassiniz çünkü iplerin yaninda kimin ipsi oldugu nereye ait oldugu yaziyo http://rapidshare.com/files/34932021/cv5.zip Sizde bunun sayesinde %100 blursunuz.Dosya virüssüzdür.tabi yorumlari isterim bide teşekkürleri hayirli olsun kolay gelsin Arkadaşlar Program demo Dikkat ederseniz setupu arşiv olarak verdim süresi dolunca siler geri yüklersiniz iki saniyede yüklüyo zaten :D:D

Çok güzel bi upload yapmışşın emeğine sağlık

İnŞ Sonuc Verİr Denİyelİm!!!

Yok Dostum 10 -11 Tane Amerİkadan Buluyo TÜrkİyeden 1 Tane 15 Dk Bekledİm Tik Yok

arkadaşlar bişey soracagım, ip adresini ele geçirdigimiz bilgisayarın her dosyasına girebiliyor muyuz? bilgisayarı kapalıyken de ulaşabiliyor muyuz? (çok mu şey istedim acaba)

ates5959' Alıntı:
arkadaşlar bişey soracagım, ip adresini ele geçirdigimiz bilgisayarın her dosyasına girebiliyor muyuz? bilgisayarı kapalıyken de ulaşabiliyor muyuz? (çok mu şey istedim acaba)

ip adresini öğrendiğimiz zaman bazı programlar yardımı ve server dosyası ile pc lere girebilioruz birde karşı kişi pc yi kapatırsa giremezsin o ip numarasını bir kere kullanır herseferinde aynı ip olmaz.

ya gerçekten güzel bir program farklı yöntemler denemiştim buda güzel saolasın

deniycem inşallah diğerleri gibi yüzümü kara çıkartmaz

kullanıslı bir programa benziyor tesk.

Geri