_SILENCIO_
New member
- Reaction score
- 0
Bu foruma yeni uye oldum hatta bu ilk mesajim. Belki baskalarinin da basina gelmistir ayni ama o hellboyun Prorat anlatimi beni feci halde gaza getirdi. Tabi muhtemelen denemem de basarisiz olacagim fakat ogrenmek icin bir yerden baslamak lazim. Neyse anladigim kadariyla Prorat programini calistirmak icin Kurbanin IP adresi lazim. Ben cok eskiden bir sekilde kurbanin IP adresini bulabiliyordum hatta yanlis hatirlamiyorsam Norton programi sizin bilgisayariniza saldiran kisinin IP sini veriyordu. Fakat su an nasil IP bulunur bilmiyorum bana bu konuda yardimci olur musunuz? Ayrıca bu sabit her internete girisinde farkli IP kullanan birine bu programla saldirabilir miyim? Portlarini manuel olarak acip kapatan birinde bu program ise yarar mi mesela zone alarm kullanan birine saldiri yapabilir miyim? Yanlis hatirlamiyorsam Windows kendi fire wallu disinda bir fire calistirildiginda bu programla uyum icin agl.exe diye bir program calistiriyor ismi yanlis hatirliyor olabalirim. Bu program herhangi bir sekilde kapatildiginda internet baglantisi kesiliyor yani illaki ya Windows fire wallu (98 second edition oldukca iyiydi bence) ya da baska bir fire wall zaten hep calisiyor Prorat en azindan bunlarin birinden gecmek zorunda yakalanma ihtimali nedir?
Yukarda yapmis olabilecegim gaflardan dolayi simdiden ozur dilerim. Ilginiz icin tesekkurler...
Yukarda yapmis olabilecegim gaflardan dolayi simdiden ozur dilerim. Ilginiz icin tesekkurler...