iNTiKaM . . .

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Arkadaşlar kendilerine göre bir adalet sistemi istiyorlar.
Hakimleri, savcıları kendi istedikleri gibi seçebilecekleri, olur da istedikleri gibi karar vermeyen bir hakim olursa istedikleri yere sürebilecekleri bir sistem istiyorlar.
Anayasa değişikliği içinde sıkıştıracaklarından biri de bu...
Diyorlar ki 'Halkın iradesini biz temsil ediyoruz. O hakimleri atayacak kurulun üyelerini de biz seçeriz.'
Yani sen yüzde 42 oy aldın diye halk sana 'İstediğini yap' demiş manasına geliyor bu.
Çal, çırp, peşkeş çek, onun bunun işini yap, komisyon al...
Sonra iş yargılanmaya gelince...
Seni yargılayacak hakimi atayacak kurulun üyesini sen seç.
Nasıl güzel memleket değil mi?

Mesela Melih Gökçek ağlıyor televizyonda;
'6 yıl önceki fiyatlara dönmeyi kim kabul edebilir. Böyle şey olur mu?'diyor...
O Melih Gökçek'in yönettiği Ankara'da Tekel işçileri aylarca aç bilaç yattılar. Soğukta titrediler.
Ne için peki?
6 yıl önceki maaşlarına dönmemek, hak
ettiklerini geri vermemek için...
Peki ne yaptı Melih Gökçek?
Yardım etti mi?
Isınmaları için odun gönderdi mi?
Seçimlerden önce millete don, gömlek dağıtan Gökçek, Tekel işçilerine bir tas sıcak
çorba verdi mi?
Şimdi ağlıyor...
'Belediye iflas eder' diyor.
İntikam almak için, öyle olmaz böyle olur demek için otobüslerin sefer sayılarını azaltıyor.
Duraklarda üst üste bekleyen Ankaralılar da herhalde içlerinden 'Bize müstahak' diye
geçiriyorlardır.
Bu arada...
Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı'nın bana 'Biz sizi biliyoruz zaten' konulu bir mail atmasına gerek yok.
Zahmet etmesinler...
Ben kendimi biliyorum zati...

Nihat Sırdar

bi ara yazının baykal'ın ağzından yazıldığını sandım ancak yazar adını görünce zihniyetin aynı olduğunu , yani refleks muhalefet olduklarını anladım .

fikir üretemeyen sürekli ağlayan bir kesimin temsilcisi olmak ve olayları istediği gibi yorumlayıp ardından misilleme diye tekelle-bilet ücretini bir tutabilecek bir zihniyetten çok bişey beklememek gerek aslında .

bakalım adalet mi kazanacak yoksa statüko mu ...

eleştirim yazara değil zihniyetedir , bilginize ...

Bu jargon da baydı artık.....Neymiş fikir üretmeyip hep muhalefet ediliyormuş da....bilmem neymiş de.....

fikir üretmek kimin işi beyler.....?

tabii ki iktidarın......

8 yıl iktidarda kalacaksın, ......ürettiğin fikirlere bak....

-Tüm milli değerlerimizi yabancıya sat...
-Kıbrıs'ı ver.....
-Kürdistan(sözde)ı özümse ve halkı alıştır...
-Ermenilere yüz ver....
-Bitme noktasına gelmiş pkk ya taviz ver ve yeniden palazlanmalarını sadece seyret....
.............

Bunlar mı dahiyane fikirler...PESSSS

Bİ DE UTANMADAN MUHALEFETE DİL UZAT....BUNLAR HİÇ PROJE ÜRETMİYOR DİYE...

NE KADAR AYIP....

İzmirde öğrenci 90 kr tam 130 kr. ve hem tamda hem de öğrencide 2 saat boyunca sınırsız aktarma hakkın var.(bir kere kartı bastıktan sonra tekrar bedava basmak için 5 dk. beklemek gerekiyor.yani toplam iki saat içinde 24 kez vasıta değiştirme hakkınız var.) izmir belediyesi bu şartlar altında bütçesinde açık vermezken ankara belediyesi neden zarar etsin? ayrıca izmir ve ankaranın benzin fiyatlarıda aynıdır. olsa olsa en fazla aralarında litre başına 2 kr fark vardır.
Bu ankara için şu ana kadar ki en iyi haberlerden biridir belediyenin soygun politikasına bir darbedir teşekkürler hukuk yaşasın adalet...

indirim yapılması bence de hoş olmuş.. ama istanbul da yapılan indirim tam bi tarafgirlik dir . tıpkı meslek lisesi kararında ki gibi.. danıştay ve yargıtay chp nin arka bahçesidir.. bunu kimse inkar etmesin...

sayın baykal bi avukta olduğu halde .. tüm resmi kurumların kabul ettiği ıslak imzanın dursun çiceğe ait olduğu gerçeğini kabul etmemekte ve parmak izi aramaktadır.. böyle bi avukatlık ta ancak chp liderine yakışır zaten..

sincan 1. ağır ceza mahkemesi başkanı cumhurbaşkanına ceza veriyor .. oysa ki anayasa da cumhurbaşkanı ancak vatana ihanetten yargılanır yazılmıştır.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. chp nin yüksek yargı da ki ( yükseklik sadece adında vardır ) kadrolaşmasını gözler önüne sermktedir..

akp bu tıkanıklığı çözmek için yargı reformu yapacaktır.. zaten refardandum da %47 den çok daha fazla bi kabul oyu alacağı kesin gibidir..

chp başkanın konuşmalarına dikkat edin ağzından millet lafı cımbızla çıkar..

yani milletten korkar, millete gitmeye korkar.. cumhurbaşkanını millet seçmesin der.. falan filan..

bunlar kaç yıl iktidar da kaldı.. inonü idi darbelerle gelen sözüm ona paşalar idi noldu.. türkiye 2.dünya savaşına girip yenilen almanyanın bile şu an fersah fersah gerisinde..

ortada kriz yok ama türkiye de var . ne zman 2001 ecevit - bahçeli yılmaz döneminde..

dünya kriz de yanıp tutuşuyor -, ama türkiye de etkileri dünya ya göre daha az.. yok demiyrum ama 2001 'e göre çok ama çok daha iyi durumda..

akp ne kürdistanı ilan etti ne kıbrısı verdi.. bulamıyrsunuz başka bişey bu çamurları atıyorsunuz..
sizin nurettin sözeniniz zamanında ( eski istanbul bb başkanı , iskiye kimse kredi vermezdi, sular akmazdı ama her ay su faturası gelirdi.. yolsuzluk o biçimdi... para vermeden iş göremiyordun.. )

konuşturmayın adamı daha fazla.. sizin bu ülkenin kaymağını haksız yere yeme döneminiz son demlerinde..

sizin asıl korkunuz bu .. !!!!!!!!!!!!!

Geri