intihar

cypriotsts

New member
Reaction score
0
arkadaslar 14 kasimda, 18 yasindaki en yakin arkadasim kendini asarak intihar etti, konuyu nereye acacagimi bilemedim simdi kendime gelebildim.. turkiyeye okumaya gitti yalnizlikdan depresyona girdi ozetle... ben kibrisdayim abisinin dedigine gore en yakin arkadasi laptop musdu ve sizden yardimlarinizi bekliyorum.

laptopunu arastiracagim dosyalar yazdiklari ve hersey icin history'e ve google aratmaya bakabilirim bildigim dosyalari, ozel dosyalari, emaillerini kisaca aklima gelen gelmeyen herseyini nasil arayabilirim bunlara nasil ulasabilirim..
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

yattigin yer nur mekanin cennet olsun canim arkadasim seni cok ozleycegim, hepimizin basi sagolsun

bence önemli olan silinmiş dosyalar
onları bulmak içinde
recovery my files die bir program ile silinmiş dosyalara bir bak istersen
başınız sağolsun

program bölumunden buna benzer bir pro var onu kullanırsan yeterli olabilir başın saolsun

Yeni Başlayanlara Yardım Bölümüne Taşındı...

İntihar Eden Bildiğime Göre Cehenneme Gider. Dinimizce Böyle Biliyorum Ama HErseyi Allah bilir Allah Rahmet eylesin

maalesef kendi canini alan oraya gidiyormu$ dinimizce ama umarim allah gunahlarini affeder ve onu kapisindan iceri kabul eder, cok cekti kurtulmayi denedi ama basaramadi basindaki depresyon yedi bitirdi kurtulamadi bir turlu ondan.. umarim cennete gidersin turgayim :(

forumda bununla ilgili bi program vardı bi arat istersen..ama intihar nedenini neden laptopta arıyosun orasını anlamadım..başın sağolsun..

dostlar sagolsn

forumda bununla ilgili bi program vardı bi arat istersen..ama intihar nedenini neden laptopta arıyosun orasını anlamadım..başın sağolsun..

nedenini aramiyorum aslinda, en son zamanlarinda tek arkad$inin bilgisayari oldugunu ogrendim abisinden...butun gun pc nin ba$indaymi$ti, bende hangi sitelere girdigini bilgisayarda neler oldugunu ve diger her$eyi ogrenmek istiyorum...yani birinden akil aldimi, not yazdimi, pc de gunluk tutuyormuydu, aklini celen bi$ey varmiydi bunlari ogrenmek istiyorum acikcasi,

cooke lerin hepsini aLırsan sana biraz yardımı oLur :goz:

Geri