intihar mektubu:(:(:(

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
ben adana’da yaşayan 19 yaşındaki bir genç kızım.

ailemde ve akrabalarım arasında hep ne kadar güzel olduğum konuşulurdu.

3 ay önce yeğnim doğdu ve bu sebeple amcamlara gittim.

akşam orda kaldım, uyumamış amcamın bilgisayarıyla msnde zaman harcıyordum.

amcamın kalktığını gördüm ve uykunmu yok amca diye seslendim. amcamda yanıma gelip sana katılabilir miyim dedi

gece oturduk bikaç saat. komik videolara baktık, eğlendik güldük. sonra amcam gidip yatacağını söyledi ve kalkarken beni dudağımdan öptü. şok olmuş şekilde ne yapıyorsun diye bağırdım oda kendini tutamadığını söyledi ve özür diledi.

ama özrü birşey değiştirmemişti. ben yatağıma girip uyudukdan sonra birden nefes alamayarak uyandım.

gözlerimi açtıgımda amcam ağzımı tutuyordu.. elinde bir bıçak vardı.

ve beni tehdit etti. o gece tecavüz etti bana. ve 3 aydırda sürekli fırsat buldukça zorluyor

dayanacak gücüm kalmadı.

siz bu mektubu okuduğunuzda ben utanıyor olmayacağım.

keşke hayatta olsaydımda, bu mektup olmasaydı.:vur
ALINTIDIR ARKADASLAR
bi tessekkur cokmu zor kardeslerim
hicmi yorum...:(

eyw guzel paylasim kardess

ulan yuh be baba yarısı dünyanın çivisi değil kazığı çıkmış gerçek olmadığını umuyorum ..emeğine sağlık

oha be o kadar azdiysan kera.ye git

dalaksız herif küçücük kıza tecavüz ediyor ne şerefsizler var yaa:angry

saçmalık bu kardeşim. inanmak istemiyorum. internette birilerinin aklında kalmak için yazılmış bi safsata olarak kabul ediyorum. teşekkür meşekkürde yok.

yuh yha böle şeyler çok yazık :S emeğine sağlık

off ya nasıl insanlar var değer mi 3 dakikalık zevk için dünyalar güzeli bir kızın hayatını karartmaya yazıklar olsun ibreti alem olsu diye o amcayı alıp bir güzel iskence yöntemleri var şişeye oturtmak ibi hemde öyle böyle bir şişe değil hapse atsınlar da görsün tecavüzcülere ne oluyo orda adanım anasını ağlatıyorlar hatta gardiyan falan tecavüzcü ise (afedersiniz) götçü geliyor diyo yani adamlar senin ne olduğunu bileyor ve o an boku yiyorsun bence iyi de oluyor çünkü sadece hapis yetmez bu serefsizlere

Geri