Internetten ses gelmiyor acil yardım lütfen

terslener1

New member
Reaction score
0
internet 7 üzerinden klip izliyorum fakat ses gelmiyor. google chromeyle de deniyorum bi türlü internet üzerinden ses alamıyorum :crying: acil yardım

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

*izlediğiniz video youtube benzeri siteler ise, video oynatıcısının sesinin kısık olup olmadığını kontrol edin

*internet eplorede sağa tıkla özellikledn gelişmiş bölümünü seç. orda çoklu ortam kısmında web sayfalarındaki sesleri çal kısmı var. oraya tik koy ve kaydet. umarım sorunun çözülür

*Eğer windowstan ses alabiliyor sanaız ya da mp3 çalabiliyorsanız bir VCD’den ses alabiliyorsanız ortada codec sorunu vardır..bir codec paketi yükleyin..
K-Lite Mega codec Pack
Yok hiç ses yoksa Ses kartı sürücülerinizi -yeniden- yükleyin…

*işe yarayan bir yöntem:

Başlat –> Çalıştır –> regedit yazın.

Çıkan pencerede;

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32

bölümüne ulaşın. Yani önce HKEY_LOCAL_MACHINE –> SOFTWARE –> Microsoft –> Windows NT –> CurrentVersion — > Drivers32 klasörünü bulun.

Bu klasörün içinde boş bir alanda sağ tuşa basın. Ve; Yeni — > Dize değeri deyin.

Dize Değeri ismine; wavemapper
Değer Verisi bölümüne de; msacm32.drv yazın. Sonra kapatın Kayıt Defteri Düzenleyicisi’ni.
Ve bir video dosyasına tıklayıp izleyin bakalım ses geliyor mu?

NOT: Alıntıdır denemekte fayda var

bunların hiçbiri işe yaramıyor.
aynı sorun uzun bir süredir bende de var ...
format attım yinede media dosyası çalıştıran programlar dan ses geliyor ama internet üzerinden hiçbir tarayıcı ile ses alamıyoruz

şimdi mantıklı düşünelim mantıklı iş yapalım. Senin speaker fln ile sorunun yok çünki normalde ses çıkıyor. bu olamas. Ses kartı da olamas bu da aynı şey çünki. Ama driver sorunu olabilir şimdi yapacaın iki sey var 1.si codec ler ile alakalı olabilir bunun için kaza lite codec pack indir ve kur. 2. si ses kartının driveri ni güncel sürümünü indir ve kur. Muhtemelen sorunun driver ile alakalı. Yapamassan uzaktan senin pc ye bağlanıp hallederim inşallah. Benimle temasa gecebilirsin. Selam ve dua ile kalın...

bunları yapmadan önce birde i.e. 6 ile dene ondan sonra yap. He bu arada ses kartının driverini kaldır denetim masasından da yazılımını kaldr ve c nin içine bak bakalım yazılım ile bişi kalmış mı ? kalmışsa onları da sil. ve sonra pc yi kapa ac. Sonra driveri kur. Ama dediğim gibi önce i.e. 6 ile dene birde firefox ile denemekte fayda var..

hepsiyle denedim
pc e yeni format attım ve şu an aklına gelebilecek en sürümler, driverlar mevcut.
k lite i de kurmuştum zaten ie6 7 8 firefox, opera ile de denedim ama sonuç aynı.
regeditten ses ile ilgili tüm anahtar dosyalarda mevcut ,
yani senin anlıcaın ne yaptımsa olmuyor, bi de pc den anlıyoruz die geçiniordum rezil oldum sorma :(

aga bunları yaptıktan sonra çalışmaması çok ama çok zorrr... bir yerde yanlıs yapıorsun.. sen bana msn den ulaşabilirsen uzaktan bağlanıp bi bakayım.. [email protected] ekle de bi bakalım derdi nemiş hastamızın

abicim bide ses kartının markasını ogren sonra onun driverini netten yukle bide bunu dene

Geri