Internetten Radyo ve Kota!! yardım

mavsmavs

New member
Reaction score
0
arkadaslar turkiyede cekmeyen bir radyo olarak bi radyo dinliyorum internetten... ve bu da real player ile açılıyor. 128 Kbps ses kalitesi var ve günde ortalama 6-7 saat dinliyorum ayrıca sitede ses kalitesi olarak 128 Kbps den başka Dial Up Modem ve ISDN/Cable/DSL/T1 turleri mevcut acaba hangisi en az kotayı goturur??? .:mad::mad::mad:

HesapLarız Arkadaşım Çok Zor DeğiL. Kbps= KiLoBit Per Second Yâni Saniye Başına KiLobit.

128 Kbps Saniyede 128 KiLobit Veri Gönderir. 1 Byte=8 Bit Hesabından 128 KiLobit=16 KiLoByte Yapar. Yâni Senin Radyo Saniyede 16 KiLoByte Veri Gönderir. Bu Da Dakikada 960 KByte Yapar.
Saatte 57600 Kbyte Yâni 56,25 MByte Yapar.

Günde 6 Saatten 337,5 MByte.

Bu Hesaba Göre Sadece Radyo DinLesen YakLaşık 12 Günde 4 GByte Kotan DoLar.

128 Kbps Hâricindeki SeçenekLerden Ses KaLitesi En Düşük OLanı Seçersen Kota Daha Az Gider. Sanıyorum DiaL-Up Modemi Seçersen Senin İşini Görür Ama Ses KaLitesi Düşer.

HesapLarız Arkadaşım Çok Zor DeğiL. Kbps= KiLoBit Per Second Yâni Saniye Başına KiLobit.

128 Kbps Saniyede 128 KiLobit Veri Gönderir. 1 Byte=8 Bit Hesabından 128 KiLobit=16 KiLoByte Yapar. Yâni Senin Radyo Saniyede 16 KiLoByte Veri Gönderir. Bu Da Dakikada 960 KByte Yapar.

128 Kbps Hâricindeki SeçenekLerden Ses KaLitesi En Düşük OLanı Seçersen Kota Daha Az Gider. Sanıyorum DiaL-Up Modemi Seçersen Senin İşini Görür Ama Ses KaLitesi Düşer.

tesekkurler.. artık napalım buna da raazı olmalıyız.. keske söyle az gitsede içimiz rahat etse.. günlük 330mb az degil cunku

Bize diyecek bişey kalmadı.Ellerine sağlık mükemmel bir açıklama....:clap

Geri