Internette Resimlerinizin çalinmasini Istemiyorsanız Mutlaka Bakin (tutorial)

byaBanCı

New member
Reaction score
0
Resimlerinizi internet gibi çalınmaya açık bir ortamda yayımlıyorsanız, üzerine filigran koymanızda fayda var. Saydam olduğu için resmi pek bozmayacaktır... Diğer yandan temizlenmesi oldukça güçtür ve açıkcası kimse bu işle uğraşmak istemiyecektir...

ŞİMDİ NASIL YAPICAĞIMIZI İLK ÖNCE YAZIYLA ANLATICAM PHOTOSHOP 'U HİÇ BİLMEYENLER İÇİN DE RESİMLERLE ANLATTIM..:

Resminizin üstüne koymak istediğiniz yazınızı siyah renkte istediğiniz büklükte yazın. Katmana çift tıklayıp Layer Styles 'ı açın . Buradan Bewel and Emboss 'a girerek bir miktar gölge verin. Daha sonra katmanın modunu Normal'den Screen'e getirin..Fligranınız hazır....

1
1.jpg

2
2.jpg

3
3.jpg

4
4.jpg

BÜTÜN İŞLEMLERİ TAMAMLADIĞINIZDA RESMİNİZİN ÜZERİNE EKLEDİĞİNİZ YAZI HEMEN HEMEN AŞŞAĞIDAKİ GİBİ OLUCAK HEPİNİZE KOLAY GELSİN

5.jpg

teşekkürler bu da burda eksik olan bişeydi,
en ii damga yöntemi bu silmesi güç ve resmide çok bozmuyor...
bide hackhell deki 2. h harfini unutmuşsun :)

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
teşekkürler bu da burda eksik olan bişeydi,
en ii damga yöntemi bu silmesi güç ve resmide çok bozmuyor...
bide hackhell deki 2. h harfini unutmuşsun :)

SAğOL ben de farkına vardım ama siteye koyunca ....konuyla fazla ilgisi olmadığı için değiştirmeye gerek duymadım ... :) bu ilk denememdi :) ..... bi kaç tane daha bildiğim yöntemler var onlarıda müsait bir zamanım da konuya eklicem .... ben de forumdaki derslerden faydalanmaya çalışıyorum... :) forumun kuralı bi şeyler vermeden isteyemessin :) bende elimden geleni yapıyorum..

teşekkürler gerçekten hitiyacım vardı buna sağolasın.

kardeş çok işime yarayacağından eminim bu konularda sizler kadar iyi değilim ama forumdaki derslerden çok faydalanıyorum senin verdiğin bu bilgide çok ama çok işime yarayacak sağolasın

Yes

serselcuk' Alıntı:
kardeş çok işime yarayacağından eminim bu konularda sizler kadar iyi değilim ama forumdaki derslerden çok faydalanıyorum senin verdiğin bu bilgide çok ama çok işime yarayacak sağolasın

BENİMDE BİLDİĞİMFAZLA Bİ ŞEY YOKTU SADECE BİRKAÇ TAKTİKLER VAR ONLARI BURADA PAYLAŞTIM :::::... BENDE KENDİMİ HACKHELL DAKİ DERSLERLE GELİŞTİRİYORUM ::... ÇOK MÜKEMMEL BİLGİLER VAR BU SİTEDE:::

Kanka Herşey Bomba Ama Dikkatimi Çeken Bir Durum Söz Konusu Herkes Neden Bi Adobe Photoshop'tur Kaptırmış Gidiyo. Ben Photoshop Bilmem Ama Fireworks Kullanırım Biz İnsan Değil miyiz Herkes Photoshop'a Göre Anlatıyo :(
Bu Arada Ellerine Sağlık Bomba Fikir :clap:

BENDE Firewoks bilmiyorum

DJ MaDBoY' Alıntı:
Kanka Herşey Bomba Ama Dikkatimi Çeken Bir Durum Söz Konusu Herkes Neden Bi Adobe Photoshop'tur Kaptırmış Gidiyo. Ben Photoshop Bilmem Ama Fireworks Kullanırım Biz İnsan Değil miyiz Herkes Photoshop'a Göre Anlatıyo :(
Bu Arada Ellerine Sağlık Bomba Fikir :clap:

Bende daha önce fireworks hiç kullanmadım ::... ama öğrenmek istiyorum bildiklerini sende paylaşırsan ::... sen photoshop bende fireworks ta kendimizi geliştirmiş oluruz:..... birde ben fireworks yerine tercihim flash tan yana :D kullandım şuan flashta kendimi geliştirmeye çalışıyorum ...

kardeş verdiğin bu güzel bilgi için öncelikle teşekür ederim ama bu resmin özerindeki yazıyı silmem clone stamp tool aracıtla yanlızca 3 dk alır... yani kalıçı bir çözüm değil bu... ama çaydırıcı diyebiliriz...
tekrar teşekürler ve başarılar

the_hack' Alıntı:
kardeş verdiğin bu güzel bilgi için öncelikle teşekür ederim ama bu resmin özerindeki yazıyı silmem clone stamp tool aracıtla yanlızca 3 dk alır... yani kalıçı bir çözüm değil bu... ama çaydırıcı diyebiliriz...
tekrar teşekürler ve başarılar

zaten yazı başlığında da bahsettim caydırıcı olduğunu : : : . herkes senin gibi photoshop bilmediği için bu yöntem idare eder şimdilik .::

teşekür edrim..çalışmaların gerçekten çok faydalı arkadaşım başarılarının devamını diliyorum...

tesekkürler de ustalarrr bu imageshack in resimleri gozukmuyor silindimi :S

saol faydalı bir paylaşım

ben bu resimleri göremedim ya sürekli kurbağa çıkıyor forumda şunları şunları silini diye de resimli örneği vardı yaptım ama yine olmadı... arkdadaşlar...

Geri