internette çoğu site açılmamaya başladı lütfen yardım çıldıracamm

alpersado

New member
Reaction score
0
Dün herşey normalken bugün bi haller oldu hackhell youtube google dışında hep girdiğim sitelerin %80ine girememeye başladım bi süre bekliyo (firefox ya da i.explorer ikisinde de denedim) sonra sunucu bulunamıyor hatası veriyo.giremediğim sitelere de bakın ttnet nba.com bunlar gibi baba sitelere de giremiyorum lütfen bilenler yardım etsin adsl destek hattı zaten komedi bişey ordan yardım alamam heralde zaten hep meşgul

evet allaha şükür geçti ttnettenmiş benim sabahtan beri denemediğim kalmadı bunu yaşayan arkadaşlar gece 12yi beklesin düzelmezse buraya yazsın

bu durumda denebilecek tek şey

6lxyhvq.jpg

bugün gene aynı şeyi yaşadım bu nedir yaw gene 12de düzeldi bütün gün giremedim nete yarın da aynı şey olursa fena sövecem ttnete şimdi günahlarını almayayım belki tamirat falan vardır:)

bugün de aynı sorun devam ediyo ama ne hikmetse hackhelle girebiliyorum bugün ya bi bakım falan mı var ttde mersinden bi arkadaşıma da aynı şey bugün olmaya başlamış ben istanbul kartalda oturuyorum

aynı şeyleri bende 4-5 gündür yaşıyorum çıldıracağım ya.telekom nasıl boykot edilir ya çatır çatır ödüyoruz faturayı ama int. yok

arkadaşlar ben 4 gündür yasıyorum bu sorunu.telekomu arıyorum karsımda kimseyi bulamıyorum.Sadece 3-4 siteye girebiliyom ve onların üzerinde bulunan linklere tıklayamıyorum.Bu ne zaman düzelecekmiş haberi olan varmı.Ayrıca ben de adanadayım galiba her yerde war bu sorun

şikayet merciiii yok biz ne verirlerse razıyız işimize bakalım

evt arkadaşlar aynı sorun bende de 6 gündür 12den sora gelio ama düzelmio
inşallah düzelir

arkadaş ne pis şeymiş bu yaa! türkiyenin heryerinde mi var bu sorun hadi onu bırak aynı yerde oturan arkadaşımın düzgün çalışıyo hiç bi sorun yok. Giremeyen arkadaşlar hangi tarifeden bağlanıyo yazabilir mi? benim 512kb aylık 15 yetele olandan. (çünkü giren arkdaşlarımın ki 1024 ve üstü. ondan olabilir diye düşünüyorum)

Geri