internete girince hata veriyor neden olabilir

sixo_05

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim bilgisayarımda internete girince yaklaşık olarak birkaç dakika içerisinde
( iexplore exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.bu durumdan dolayı özür dileriz) diye hata mesajı veriyor ve sayfa kapanıyor.Sizce bu hata proğramsal bir hatamı yoksa bilgisayarla alakalı bir hatamı şimdiden teşekkür ederim

Internet Explorer'ın son sürümünü yüklemeyi dene yada Mozilla Firefox veya Opera kullan

Selam,

isletim sistemin hakkinda ve kullandigin explorer sürümü hakkinda bilgi vermedigin icin isletim sistemini Windows XP Türkce explorer sürümünü ise 7 olarak varsayip yardimci olmaya calisacagim,

link'teki makaleyi uygulayip internet explorer'i kaldir makinadan sonra buradan internet explorer 7'yi indirip tekrar kurarmisin kurduktan sonra da eger ayni sekilde hata verip kapaniyor ise ;

bilgisayarim/sag tik/yönet/sistem araclari/olay görüntüleyicisi/internet explorer

asagida resimde gösterdigim [türkce isletim sistemi yok network'ümde o yüzden ingilizce makinadan screen shot alip ekledim] yerin sag tarafinda herhangi bir hata mesaji var ise onu paylasirsan derdi neymis görürüz

kolay gelsin.

2nw1t0o.jpg

xp professional kullanıyorum

Geri