internete giremiyorum ?

s_18_128

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben yeni bilgisayar aldım ve bilgisayarı açtım vista yüklü idi ilk gün biraz internette dolaştım fakat vistayı kullanmakta güçlğk çekiyordum bende xp yüklüyeyim dedim. gittim adam çağırdım format attı xp yükledi fakat 3 gündür uğraşıyorum bir türlü internete bağlanamadım.
modemin tüm ışıklarını yanıyo ama bilgisayar internete bağlanmıyo ağ bağlantılarım simgesi var masaüstünde onun içide boş zaten.

ne yapmam gerek lütfen yardım edin daha yeni aldım pc yi

anakart özellikleri
amd 940 256bga pcı-elan
pro2000 ınfınıty 532 pro 532

KARDEŞ ADSL YENİ BAĞLATTIYSAN TEKNİK DESTEGE TELFON AÇ 440375 TTNETIN TELI HATTINI INCELESINLER DSL ŞİFRENİ SENDN HABERSİZ DEĞİŞTİREBİLİYORLAR AMA BÜYÜK BİR İHTİMALLE NETWORK KARTIN EKSIK YADA YANLIS YUKLENMIS BASLAT\CALSITIR\CMD YAZ KARSINA CIKAN EKRANA ipconfig\all yaz ip numarası varsa modemden suphelen yoksa pcden kolay gelsin

internette giremiyorsan nasıl mesaj yazıyorsun...internete

kardeş ben değişik bir açıdan yaklaşayım bir kaç gün önce bir arkadaşımla görüntülü arama yapma çağrısı aldım msn üzerinden tıklar tıklamaz uzaktan yordam çağrısı vs vs yazıp pc mi 1 dk içinde kapatmam gerektiği uyarısını aldım kapttım açtım internet yok tüm modem ışıkları yanıyor pc de herhangi bir sorun yok (çok uzman olmasamda pc den anlarım biraz) 4440375 i aradım bizle ilgili sorun yok dediler pc yi formatlamadan bu işten sıyrılamadım buna benzer bir olayla karşılaşmış olabilirmisin acaba bi düşün öyle birşey varsa formatla bilgisayarını çünkü çok uğraştım sonuç yok allahtan ghost yedeğim vardı:)

sorunun modemden veya telekomdan kaynaklanacağını pek sanmıyorum çünkü format atmadan önce bilgisayara vista yüklü idi ve onda çok rahat bir şekilde internette bağlanabiliyordum ama şimdi xp ye çevirdim bağlanamıyorum. modemin tüm ışıkları yanıyo ama ne modemin programı modemi görüyo nede bilgisayara internette giriyo.
bilgisayara ses ve görüntü driver ından başka drıver yüklü deil lan driver diye bişe olması gerekiyo oda bende yok internette aradım ama bir türlü bulamadım ??

ayrıca ağ bağlantılarımın içi bomboş yani içinde yerel ağ , 1394 bağlantısı gibi bağlantı türleri yok içi tamamen boşş.

Geri