internet ile alakalı bir sorunum var...

Exorzist

New member
Reaction score
0
şöyle bir sorunum var. Internet explorer ve mozilla ile denememe rağmen bir sonuç alamadım. rapidshare den dosya indirmek istediğim zaman (free) seçeneği ile 4 haneli harf resmi açılmıyor ne mozillada ne internet explorer da dns ayarlarından tutun herşeyi sıfırlayıp temizleme yaptığım halde yine bir değişiklik yok ayrıca bazı browser oyunları sitelerinin de açılmadığını gördüm, (mesela popmundo) ultrasurf ile internet explorer ı açtığımda bağlanıyor ancak mozillayı etkilemediğinden mozilla açılmıyor ayrıca mozilladaki hava durumu eklentim de aranıp aranıp timed out diyor ve biraz evel kaspersky ile güncelleme alamadım ve ultrasurf ü açınca aldı sonradan temizlik yapınca kaspersky güncellemesini hiçbişiysiz aldı sistemde virüs olmadığından da eminim (dostan dir/ah komutuyla tarama yaparak baktım bizzat) bunu anlayan yol gösterecek birisi varsa yardımını esirgemesin şimdiden teşekkürler

ayrıca bağlantım da sabit ip değil dinamik ip var yani ip ban yemiş olmam bile imkansız ultrasurf işimi görüyor ancak o da rapid e bağlanmıyor freesini bile kullanamıyorum...

Not: Format atmayı ve sistem geri yükleme yapmayı bende biliyorum ama şu anda yapmak istemiyorum, format at düzelir diye post atmayın teşekkürler...

hepsini silcem

ne varsa sildim bir değişiklik yok acaba telekomdamıdır sorun diye düşünmüyor değilim...

açamadığım sitelerden birisi de www.weather.com çok basit bir hava durumu sitesi ancak açılmıyor bu siteyi açan varsa yazsın bende açılıyor diye...

benimde sabahtan beri rapidshare açılmıo

şuraya bakın isterseniz

sözlük

benimde sabahtan beri rapidshare açılmıo

şuraya bakın isterseniz

sözlük

bende kendi kendime bişiler oldu sanmıştım çok teşekkürler pori içim rahatladı sağolasın ;)

bu arada vdsl de hayırlı olsun ne diyelim bizim internet böle olcak demekki, poriye bi kez daha teşekkürler :D

evet bende de açılıo üstteki site. ama rapidshare açılmıo. baskalarında açılıomus :help

demekki daha her yeri etkilemedi ancak telekoma bir kez daha saygılarımı sunuyorum vallahi sinirden kapatıp gidiyorum bilgisayarı...

Bildiğim kadarıyla rapid kedileri bi kenara bırakıp farklı çeşit kodlama görüntü sistemi kullanıyo javayla yada directx alakalı bi problemin olabilir belkide...

sorunum kendiliğinden düzeldi bağlantımdan kaynaklanıyormuş, tabi benim gibi bir çok kişi de aynı anda etkilenmişti telekom saolsun...

ilgilenen herkese teşekkürler, konu kapanabilir...

Geri