şöyle bir sorunum var. Internet explorer ve mozilla ile denememe rağmen bir sonuç alamadım. rapidshare den dosya indirmek istediğim zaman (free) seçeneği ile 4 haneli harf resmi açılmıyor ne mozillada ne internet explorer da dns ayarlarından tutun herşeyi sıfırlayıp temizleme yaptığım halde yine bir değişiklik yok ayrıca bazı browser oyunları sitelerinin de açılmadığını gördüm, (mesela popmundo) ultrasurf ile internet explorer ı açtığımda bağlanıyor ancak mozillayı etkilemediğinden mozilla açılmıyor ayrıca mozilladaki hava durumu eklentim de aranıp aranıp timed out diyor ve biraz evel kaspersky ile güncelleme alamadım ve ultrasurf ü açınca aldı sonradan temizlik yapınca kaspersky güncellemesini hiçbişiysiz aldı sistemde virüs olmadığından da eminim (dostan dir/ah komutuyla tarama yaparak baktım bizzat) bunu anlayan yol gösterecek birisi varsa yardımını esirgemesin şimdiden teşekkürler
ayrıca bağlantım da sabit ip değil dinamik ip var yani ip ban yemiş olmam bile imkansız ultrasurf işimi görüyor ancak o da rapid e bağlanmıyor freesini bile kullanamıyorum...
Not: Format atmayı ve sistem geri yükleme yapmayı bende biliyorum ama şu anda yapmak istemiyorum, format at düzelir diye post atmayın teşekkürler...
ayrıca bağlantım da sabit ip değil dinamik ip var yani ip ban yemiş olmam bile imkansız ultrasurf işimi görüyor ancak o da rapid e bağlanmıyor freesini bile kullanamıyorum...
Not: Format atmayı ve sistem geri yükleme yapmayı bende biliyorum ama şu anda yapmak istemiyorum, format at düzelir diye post atmayın teşekkürler...