internet hızını düşüren virüs

scylla40

New member
Reaction score
0
umarım yanlış yere konu açmıyorumdur.
arkadaşlar bugün aniden net hızım düştü. speedtest yaptım herşey normal çıktı. ama video falan izleyemiyorum. 1dk.lık video 10dk.da zor doluyor. ttnet.i aradım herşey normal gözüküyor, virüs olabilir dediler. daha öncede böyle olmuştu, format atıp kurtulmuştum yada ben öyle sanmışım. bundan kurtulmanın yolu var mı? yoksa bu defa tüm sürücelere mi format atayım? yardımlarınızı bekliyorum

Arkdaşlar virüs programınızı sürekli güncelleyin internet tarayıcınıızın güvernirlik ayarını üst düzeye çıkarın ve giriyorsanız abuk sabuk sitelere girmeyin kolay kolay girmez virüs =)

Aynen...Aynı sorun bende de var. Şuan virüs taraması yapıyorum Eset ile. Bakalım ne olacak..?

Baktım..Virüslük birşey çıkmadı. Wolf'un dediği gibi Ttnet'te bir sorun olması lazım.

arkadaşlar virüsten falan değil sorun ttnet de.çünkü ttnet de son zamanlarda bi yavaşlama var.

bende internetten video izlemek resmen işkence gibi.

32 bit işletim sistemi kullanıyorsanız speedbit video accelerator yükleyin videoları takılmadan izleyin.

kullanın gerçekten çok işe yarıyor ama ben gibi 64 bit kullananlar malesef programdan yararlanamıyor

çünkü 64 bit de program çalışmıyor.

http://download.speedbit.com/va31.exe

konuyu yeni başlayanlar & yardım a kaydırıyorum.

klasik bir yöntem formatla geçer

İnternet filitresi kuruyordur devletimiz çünkü tümISP lerde var.
Hız testlerinde normal çıkması virüs olasılığını düşürüyor.
Bu arada türkiyede olmayan sunuculardan yapın hız testinizi.
8-9GB çıkan testi ABD de bir serverden yapınca 256MB yi anca görüyorum.
Ping desen 200 küsurlara inince şükrediyorum ama neden se yurt içinde ki hız testi sitelerinde 50 den aşağı.
Uploada gelince 1MB (1.5 bile gördü!!)neresi olursa olsun sorunsuz.Virüs olsa yayılmak için uploadı kullanır.

Bence çindeki gibi netin önüne duvar kurdular ama türk işi olduğu için trafiği taşımıyor.

Bu arada.
Süper online fiberden uzak durun en iyisi şimdilik uydunet gibi.

Hadi ya Wolf format atıp 32 bitmi yüklesek (=

Hadi ya Wolf format atıp 32 bitmi yüklesek (=

3gb üzeri ram in yoksa 64 bit kullanmayabilirsin.

bende 4 gb ram var sırf o 1 gb boşa gitmesin diye kullanıyorum =)

yoksa ne işim olur 64 bit le =)

ama bana sorucak olursan sırf video daki takılmalar için falan işletim sistemi değiştirmem =)

3gb üzeri ram in yoksa 64 bit kullanmayabilirsin.

bende 4 gb ram var sırf o 1 gb boşa gitmesin diye kullanıyorum =)

yoksa ne işim olur 64 bit le =)

ama bana sorucak olursan sırf video daki takılmalar için falan işletim sistemi değiştirmem =)

Yok benimde 4 gb ben de değiştirmem işletim sistemimi video izlemek için (= Enterprise kullanıyorum Ultimate ye geçebilirim oda merakımdan (=

Geri