internet giriş sayfası problemi..çözemedim...

superbass

New member
Reaction score
0
Beyler internet giriş sayfam turkeytravelsite.org oldu ve kitlendi. Bende Spyware Nuker XT programı var. Bir sürü foruma girdim regedite girip değeri sıfırlamaktan tutun artı olarak 2-3 program daha indirdim ama bir türlü giriş sayfasını düzeltemiyorum.!

Lütfen yardımcı olacak bi arkadaş varsa yazsın..

hijackthis programı sorunu halleder arkadaşım. Arama yap forumda var

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=373509&highlight=hijackthis

buradan indirebilirsin

arkadaşım çok sağol.program işe yaradı sanırım internet giriş sayfası tekrar normale döndü. Yalnız şunu söyleyim benim gibi b.sayarı orta seviyede bilen biri için bu programın kullanımı biraz zor. Çünkü tespit ettiği dosyaları silmiyor. Dosyaları bulup ne yapayım diye kullancıya soruyor. Neyse ki dosya ile ilgili açıklamadan mantık yürüterek eski hali olan turkeytravelsite.org uzantılı olanını sildim ve problem çözüldü. Tekrar sağol ama detaylı hatta resimli bir anlatım gerekiyor galiba herkesin kullanması için yoksa yanlış dosyayı silerseniz sistemin çökmesi ve sizi tekrar format atmak zorunda bırakma ihtimali de var...

Daha zahmetsız ve basıtce ekte verdıgım Anasayfa.reg register dosyasına ıkı kere tıklayarak kıtlenen ana sayfanızı acabılırsınız.

Ekli dosyalar

• anasayfa.zip
    371 bayt · Görüntüleme: 38
Bence tek çözüm yöntemi:
FORMAT!!! :D

ҳҲҳ Cp†η EviŁ™ ҳҲҳ

Geri