internet gidip geliyor yardım edin edin lütfen!!!

cav987

New member
Reaction score
0
suanda pikatel marka kablosuz modem kullanıyorum yaklaşık 2 sene oldu fakat son birbuçuk iki aydırki masaüstü bilgisayarımda internet dört beş dakikada bir gidip bir dakika olmadan geri geliyor. bilgisayardan dolayı olabilir düşücesiyle format attım ama düzelmedi. sorunun nerden kaynaklandıgını yada nasıl çözelilecegimi bilen biri yardım edebilirse çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler yardımcı olanlara :crying:

bağlantı kablolarını kontrol et düzelmezse müşteri hizmetlerini ararsın

arkadaşım ev hattubuz da eger her odada telefon soketi varsa ve diger odalardaki telefon soketlerinde telefon baglıysa bu dedigin şeyi yapabilir yada modeminin yanıda aynı kabloya baglı telsiz telefon varsa yine aynı seyi yapabilir.

internetinin özelliklerini yazsana bi

bu söylediklerinizin hiç biri yok suanda interneti kablosuz olarak kesintisiz kullana biliyorum ayrıca biraz önce denedim kablolu olarak başka bir bilgisayarda yine kesintisiz kullana biliyorum. yani sorun bilgisayarda ve format atmaylada çözülmedi ayrıca driver falanda kurulu yani eksik bir programdan değil. simdi bu sorunu nasıl çözebilirim. tek yol bir ethernet kartı almak mı?

Bendede Bir Aralar Oluyordu Sonra Anlaşıldıki Modemin Bağlantı Kablosundaki Temazsızlık...

ondan dolayı oluyorsa sorunu nasıl çözücem 40 defa takıp çıkarmısımdır yanı o kabloyuda :D

Geri