Internet Explorer yanıt vermiyor, çalışmamaya başlıyor veya yeniden başlatılıyor

Bu paylaşım sizin için ???

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

kımsınsen

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bu hata hepimizin başına gelmiştir. microsoft bu konu hakkında başlık acmıstır. bend sızlerle paylaşmak ıstedım umarım konuyu dogru yere acmısımdır.. daha once acılmıssa bu konu kusura bakmayın...
alıntıdır .... MİCROSOFT

Başlangıç düzeyinden orta düzeye kadar olan bilgisayar kullanıcılarının kendi başına uygulayabileceği yardım adımları

Giriş Internet Explorer'ı kullanmaya çalıştığınızda düzgün çalışmadığını görürsünüz. Internet Explorer bir süre boyunca çalışıp daha sonra çalışmamaya başlayabilir. Ya da, Internet Explorer beklenmedik şekilde yeniden başlatılabilir veya bir hata iletisi alabilirsiniz. Bu sorunlar neden oluşuyor olabilir?

Internet Explorer'daki sorunlar pek çok nedenle oluşabilir. Üstelik biraz incelemeden sorunun hangi nedenle oluştuğunu söylemek de zordur. Bu Web içeriğindeki adım adım uygulanan yöntemler işte bu nedenle tasarlanmıştır. Size birkaç soru soracağız ve yanıtlarınıza bağlı olarak bu yöntemlerden ilk önce hangilerini denemeniz gerektiğini belirleyeceğiz.

Bu yöntemlerden biri sorununuzu kesin olarak çözebilir mi? Çoğu durumda öyle olacağını düşünüyoruz. Yine de bundan yüzde yüz emin olamayız. Ancak bu yöntemlerden hiçbiri işinize yaramazsa, deneyebileceğiniz başka önerilerimiz de olacaktır. Internet Explorer'ı sorunsuz olarak kullanmanın sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İşte bu nedenle Internet Explorer'ı yeniden çalışır duruma getirmek için elimizden geleni yapacağız.

http://support.microsoft.com/gp/pc_ie_intro

Geri