Internet Explorer Szin Resminizle Açilsin

MaΨèŔcİķ

Altın Üye
Reaction score
0
nternet explorer açıldığında direkt sizin resminizle açılsınsın istermisiniz eğer istiyorsanız dediklerimi yapmanız yeterli olucaktır.

1. resmi belirleyin.

2. başlat/çalıştır/regedit yazıp enterlayın burdan şu yolu bulun

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]

main klasörüne bir kere tıklayın ve sağda reg kayıtları gözükücek burda '' Start page'' değerine çift tıklayın burdaki about blank yazısını silin onun yerine resminizi koyduğunuz yolu belirtin ( örnek: C:/abc.jpg ) ve kaydedin sora açın explorer'i ve resminiz ile açıldığını göreceksiniz.

main klasörüne bir kere tıklayın ve sağda reg kayıtları gözükücek burda '' Start page'' değerine çift tıklayın burdaki about blank yazısını silin onun yerine resminizi koyduğunuz yolu belirtin ( örnek: C:/abc.jpg ) ve kaydedin sora açın explorer'i ve resminiz ile açıldığını göreceksiniz.

Eyw kardeş baya hoşbişey bu :D

arkadaşım yaptığın şeyi ilk önce kendin uygulu oluyorsa bize söyle nerden aldıysan bunu yarım almışsın istersen kendindene sonra ufak düzeltmeler yap sonra forma at

arkadaşım yaptığın şeyi ilk önce kendin uygulu oluyorsa bize söyle nerden aldıysan bunu yarım almışsın istersen kendindene sonra ufak düzeltmeler yap sonra forma at

gayet de duzgun bisekilde calisio kardes.sen yapamamissin bi daha dene...

gubarrani' Alıntı:

gayet de duzgun bisekilde calisio kardes.sen yapamamissin bi daha dene...
Dostum adam doğru yazıo siz resmin uzantısını yazsanız adama laf atmıocanıs ama uzantıyı yazmayı unutuonus onra paylaşım yapan adama laf atıyonus uzantıları bi yaz ondan sonra adama Laf at ok

buda marifetmi ben size kısa yolunu söyleyeyim.
Masa üzerinde bulunan Internet Explorer simgesi üzerine gelin ve sağa tıklayın özellikler diyerek açın giriş sayfası yazan yere resiminiz bulunduğu kısa yolun yazın o kadar..

ergenekon55' Alıntı:
buda marifetmi ben size kısa yolunu söyleyeyim.
Masa üzerinde bulunan Internet Explorer simgesi üzerine gelin ve sağa tıklayın özellikler diyerek açın giriş sayfası yazan yere resiminiz bulunduğu kısa yolun yazın o kadar..

senin dediği yöntemi yaptım gayet de başarılı :)

arkadaşım burda bişi yarım değil ve zaten yapdığım şey sen sorunu kendinde ara bence ayrıca
ergenokan arkaşıma teşekkürler

ayrıca bu sana bi örnek olsun bi daha yapmazsın emin olamadan yorum yapma:)

Geri