internet explorer hatası

ozgur1982

New member
Reaction score
0
2rmb86v.jpg

devamlı böyle bir hata veriyor arkadaşlar, nasıl düzeltebilirim.

Bence dll hatası msxml3.dll bulunamadığındandır googleye yaz dll ismini indir sistem32 klasörüne at heralde çözülür bir dene not:ilkönce başlattan ara-tüm dosya ve klasörler oraya dll ismini yaz ve araya tıkla dll sağ tarafra çıkmazsa ilk dediğimi yap okey

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar ama; sistemi tarattım virüs yok, system 32 de msxml3.dll de mevcut. Sorunu bir türlü çözemedim. Yalnız bu hata hemen çıkmıyor belli bir süre geçtikten sonra (ortalama 3-5 dakika) çıkıyor. internet exploreri kaldırdım tekrar kurdum yine düzelmedi.

Kaldırdında regedittende kazıdınmı ilkönce regeditten ctrl+f tuşuyla arama yap bulduğunu sil ondan sonra tekrar kur anlamadığım şey İEyi sistemdem kolay kolay kaldıramazsın nedeni sistem bileşeni olduğudur

regeditten kaldırmadım sadece İE 8 i kaldırıp tekrar kurdum. peki regeditten kaldırmam sistem bileşeni olduğu için sistemde bir sorun yaratmazmı, ayrıca başka bir yöntemle bu sorunu çözemezmiyim?

Sistemin windows xp sp3 ise ve İEyi kurduktan sonra sp3u kurduysan mümkün diil kaldıramazsın ama sonradan kurduysan İEyi dediğim gibi yap regden kazı sonra tekrar kur sorun olcanı sanmıyorum

Geri