internet explorer açılış sayfamı değiştiremiyorum!!!

zxx007

New member
Reaction score
0
arkadaslar benim buyuk bir sorunum var internet explorer açılış sayfamı değiştiremiyorum ve aynı zamanda da görev yöneticimi açamıyorum

Basvurdugum cözum denemeleri:

- ad aware yukleyip tarattım
- nod 32 sürüm 4.2.67.10 ile tarattım
- güvenli kip te regedit ve sonrasında kayıt defterindeki degerleri sıfırladım, normal modda acınca bir anlık düzeldi fakat daha sonra yine eski haline dondu (normal modda regedit calısmıyor zaten!)
- geri yuklemeyi denedim o da olmadı

Tüm bu yolları denedim fakat nafile arkadas hala bilg da ve inatla Google Özel Arama diye bir site acmaya devam ediyor
Bana yardım eli uzatabilecek bir arkadas varmı acaba ben bi kac gundur kudurdum bu olay yuzunden ve inat ettim bilgisayarıma format atmakta istemiorum...:vur:mad::(

Combo Fix adında bir program var, onunla tarat bilgisayarını arkadaşım. Büyük ihtimalle düzelecektir. Hem boyutu küçük hem kullanışlıdır. Forumda veya google'da aratırsan programı bulabilirsin

bugün sabaha kadar bununla ugrasıcam mutlaka cözmem lazım cok gıcık oldum cunku... hemen indirip deniorum kardesim umarım cözer...:( nolur artık kesin cözum olsun...

hay allah razı olsun jason amma kolay ve basit oldu ya....ilk yuklemede iki kez mavi ekran verdirdi bilgisayara sanırım eset yuklu oldugu icin yaptı ama güvenli modda yukledim tarattım halloldu bitti gitti supermis ama ya...cok cok makbule gecti kardesim cook tskkr ederim emegine saglık ii geceler...simdi rahat rahat uyuyabilirim...:)))

Regedit'ten yapabiliyorsun,

Başlat > Çalıştır > Regedit

HKEY_CURRENT_USER > software > Microsoft > Internet Explorer > Main

Dedikten sonra sonra sağ tarafta Start Page bulunmaktadır.Buna Sağ tıklayarak değiştirebilirsin.

Geri