internet cafeciyim adminlerden yardım istiyorum !!!

caner294

New member
Reaction score
0
internet cafemde çok büyük şekilde bi köylog sorunu yaşıyorum kaç defa format attım makinalara ama bir türlü sorunu çözemedim hangi programdan geldiğinide bulamıyorum bu keyloger yada her neyse sizden istediğim yardım bu konuda bir çok kişi msn konusunda olsun onlıne oyunlarda olsun çok sıkıntı çekiyoruz onlıne oyunlarda soyulmayan kimse kalmadı bende dahil :( bu konularla bilgisi olan arkadaşlarla tel ile de görüşmek istiyorum lütfen yardım edin ekmeğimden oluyorum kafeme kimse gelmek istemiyor şimdiden yardımı dokunan herkese çok tşk ederim

kardeş nasıl bulabilirim keylog hangi dosyada bi yardım edin taramadığım program kalmadı müşterilerimin oyunları sürekli başkaları giriyor lütfen bunu engellemem gerek yardım edin lütfen

1-Bütün makinalara NOD32 İNTERNET SECURİTY YÜKLE
2-BÜTÜN MAKİNALARA Deepfrezee6.30 Versiyonunu yükle şifreyi müşterilerine verme

+ by disapper89

Arkadaşım Bende İnternet Cafeciyim MAster Hdd yap Kendine Zamanını Lır Hazırlarken yanlız Bu M Aster Hdd Ondan Sonra Ghost Atmaya Başla

arkadaşım bütün herkes bir şey sölemiş ama eğer sisteminde hdd ler 2 ye bülümlüyse ki öledir 2 bölümüde format sırasında sil birde her kuracağın programı temiz bir makinada tarat tavsiyem nod32 3.75 den yukarı bir sürüm kullanabilirsin eğer bölede olmazsa seagte nin özel bir programı var nete arat bulursun büütn hdd yi ilk günkü gibi silinmiş ve temzi bir hale getiriyo şimdiden başarılar

Ne yaparsan yap bu işin ehlisi her zaman seni alt eder..

1-Bütün makinalara NOD32 İNTERNET SECURİTY YÜKLE
2-BÜTÜN MAKİNALARA Deepfrezee6.30 Versiyonunu yükle şifreyi müşterilerine verme

+ by disapper89

boş iş hocam bunlarben sana bi server yollayım pc ye değil kendine bile kur nod 32 yi kurtulamazsın:durdurun 2 nizinde ruhu duymaz :durdurun

önce şunu söleyim depfreeze işi bilenler için çocuk oyuncağı kırıcı program benim flash diskimde bile var:durdurun ama sanırım en son versiyonu kırılmıyo henüz yada fazla dejenere olmamış

bak hocam şimdi hangi girişimlerde bulunduğunu tam olarak bilmiyorum ama sana durumu anlatayım :

1) av keylogger veya trojen için silindi diyo ama her pc yi açışında tekrar uyarı veriyorsa server pc de kayıtlı ve güncel avler ile bile bulamazsın çünki server bir crypter ile av lerden kaçırılmış:goz: her hangi biryerde veya herhangi bir isimde olabilir hatta başka bir dosya ile bile bind lemiş yani birleştirmiş olabilir belki sen server ı buluyosun ama tıklayınca bi resim veya aldatıcı bi uygulama çalışıyo. bunu yapan server ı yani keylog veya trojenin kalbini bir crypter ile av lerden kaçırmış ki av lerin o crypterı dejenere etmesi nekadar sürer yazılımın sahibine bağlı. Durum şu bazı trojen veya keylogger ların server ları çalışınca dll çıkarır (en basiti turkojan) ve av bunları yani dll leri yakalar ve siler ama server ı bulamaz. dll çıkarmayanları örneğin poison daha tehlikelidir Bu tür bazı yazılımlarda server kapatılınca çalışsın veya çalışınca kaybolsun (ki bu özellik varsa zaten server ı bulamazsın) özellikleri vardır bu sayede av parçaları silsede server durduğu için her resette geri gelir. c ve d yi tamamen silerek formatlaman çözer ardından son versiyon depfreeze yükle ama müşterilerin tarihi ileri veya geri alma yetkileri olmasın dikkat et:durdurun

2)Yok eğer siliniyo birkaç gün sonra tekrar geri geliyosa o zaman ya defreeze şifresini kaptırmışsın ya da eski sürümlerden birini kullanıyosun ve biri gelip benim dediğim o basit program ile 2 saniyede depfreeze yi halledip hostu yerleştiriyo ve evine gidiyo bundada formattan sonra depfreeze modelini yükseltmen yeterli olur

ama unutma hem c hem de d ye format at silerek:goz: o zaman gitmiyo diye bişiy olacağını sanmam senin ağına yerleştirecek kadar profesyonel adam zaten cafeyle uğraşmaz:durdurun

bu işten kurtulmanın tek yolu adamın bu işte üstad olmaması..burda denilenleri yaparsan ve hala kurtulamıyorsan yapacak birşey yok..bunu yapan senin müşterindir zaten..en son bizim mahallede sümüklü diye sevdiğimiz 16 yaşındaki bebe evinden internet kafenin tüm bilgisayarlarını çökertmiş..herifler çocuğu dövünce haberim oldu..bebe eve gitmiş gene pc leri mefta etmiş..adam sana taktıysa hiçbirşey yapamazsın patron!!!

arakadaşlar tüm yorum ve yardım eden arkadaşlardan allah razı olsun herkese çok çok tşk ederim

Geri