internet baglantı problemi

asduskunn

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar,

oncelikle vista kullanıyorum ve conexant marka usb modemim var. internete baglanıyorum utorrent i acıyorum indirmeye baslıyo, buraya kadar hersey normal ama bi 5 dk sonra falan 1)internet kesilio 2) hicbi sekilde usb yi cıkarıp reset atamıyorum yani cıkarıp taksam da ısıgı yanmıo calısmıo yani veya o sag alt kosedeki simgesinden disconnect de diemiyorum cunku sag tıklayınca orda da hicbisey cıkmıo 3) bilgisyarı kapatayım diorm restart falan "SHUTTING DOWN" dio ole kalıo kapanmıo saatlerce, daha yeni format attım ya hicbi virus problem yok temiz, ama sorun ne vistada bole takılıp kalıo windows 7 kurmustum onda da kesiliodu ama en azından modeme bilgisayrı kapatmadan reset atabiliodum bunda onu da yapamıodm ki bilgisayarı normal kapayamadıgım icin power dugmesine uzun basıp kapatabliyorum ancak, internete baglandıgımda ozellikle utorrent i kulandıgımda olo bu olay normalde olmuo, yardım ederseni sevinirim, bilmiyorum "TASK MANAGER" DAN BİLGİSYARI KAPATMADAN BİSEYLER YAPABİLİRMİYİM, tesekkur ederim

Geri