casanovani
Banned
- Reaction score
- 0
Evet arkadaşlar bende ilk başta inanmamıştım ama para hesabıma yatınca anladım internetten sadece reklamları izleyerek yani günde en fazla 10 dk harcıyarakpara kazanmaya başladım ...
Sadece bir ipucu vereyim arkadaslar sadece sizin izlemeniz yetmiyor 5 - 10 tane aktif üyeniz olması gerekiyor bu kadar.
Aktif üye ne demek mi ?
aktif üye siteye üye olduktan sonra size verilen üye linkini arkadaslarınıza gönderip üye yaptıgınız taktirde paranız katlanıyor böylece daha kolay kazanabiliyorsunuz...
Ve 50.000 puan oldugunda hesabınıza 50TL yatıyor ve bu puanı toplamak o kadar zor degil bence 10dk cık zaman için iyi bir para ...
[zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
site bu teklonojinin bu derece geliştigine inanmıyorum
...:biggrin
Sadece bir ipucu vereyim arkadaslar sadece sizin izlemeniz yetmiyor 5 - 10 tane aktif üyeniz olması gerekiyor bu kadar.
Aktif üye ne demek mi ?
aktif üye siteye üye olduktan sonra size verilen üye linkini arkadaslarınıza gönderip üye yaptıgınız taktirde paranız katlanıyor böylece daha kolay kazanabiliyorsunuz...
Ve 50.000 puan oldugunda hesabınıza 50TL yatıyor ve bu puanı toplamak o kadar zor degil bence 10dk cık zaman için iyi bir para ...
[zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
site bu teklonojinin bu derece geliştigine inanmıyorum