internet bağlantım periyodik olarak kesiliyor

ndm

New member
Reaction score
0
1024-4gb kotalı internet kullanıyorum. modemim zoom x4. sorunum internet bağlantımın 45 dakikada-1 saatte bir kesilmesi. son 1 aydır bu sorun var ondan önce yoktu. bu sorun nedeniyle hiç download yapamıyorum. rapidden indirirken bağlantı kopup geri geliyor ve o ana kadar indirdiklerim boşa gidiyor. sebebi ne olabilir acaba?

nasıl olacak türk telekomun bir oyunudur.daha evvel böyle birşey yoktu bağlantı kopukluğu yoktu şimdilerde 30 dak. bir kopuyo.hemde iki defa kazıklanıyoz.

adsl de bağlantı kopmasını (eski usb modemler hariç) ilk defa görüyorum. sakın trojan felan olmasın...

kurabiliyosan modemi resetle tekrar kur, bide download programı kur yazık indirdiklerine yazık olmasın.

Ben de zoomx5 modem kullanıyorum bağlantıda 256 kbs. Aynı sorun bende de 3 aydır var. Günde iki üç kez bağlantı kesiliyor. Kesildimi de uzun bir süre gelmiyor. Bir keresinde bir gün gelmemişti. Sorun modemden mi bağlantı hızından mı çözemedim.

şifreleriniz çalınmış olabilr değiştrin

Modemin arkasında küçük bir delik olucak oraya ince bir şey yerleştirim 1 - 2 dk bekleyin modem ayarları resetlenicektir.Ondan sonra modemin baştan sitesine girip baştan ayarlayın sonra bilgisayarınıza baştan silip kurun.
sonra bilgisayarınızın başlat/çalıştır/oraya "cmd" yaz.
onu yazdıktan sonra DOS açılacak oraya ipconfig /release yaz.
sonra biraz bekle Ip felan sıfırlıyacaktır
ondan sonra ipconfig /renew yaz. yeni IP felan alıcaktır Çalışması lazım
eğer olmazsa Hacklenmiş olabilirsinm virsü olayı olabiLir.. Yardımcı olduysam TŞKRLER.

bende datron modem vardı yenisiyle değiştim artık öyle bi sorun yok.
modem power hatası veriyormuş ve datron larda genelde böyle bi sorun varmış. sen önce virüs olaylarına gir kardeş, olmazsa son çaren modemi çöpe at:D

Geri