seigneure
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar internet seçeneklerinden internet açılış sayfasını değiştirebileceğim adres çubuğu kilitli , buraya da resim yüklemeyi bilmiyorum yoksa sorunun resmini yüklerdim...neyse sayfayı örneğin google yapmak istememe rağmen internet seçeneklerindeki açılış sayfasını değiştir bölümü yani adres çubuğuna bişey yazılamıyor dolayısıyla açılış sayfasını değiştiremiyorum.
ikinci soruna gelince...bilgisayara format atamıyorum çünkü C sürücüsünü sil dediğimde windows bu bölüme geçici dosyaları yüklemiş olduğundan bu bölümü silemezsiniz diyor... Öyleyse bende onarayım dedim denedim ama onarmadı bilgisayardaki sorun hala devam ediyor yani dosya adı değiştirmek istediğimde veya başka birşeyler yapmak istediğimde bellek written olamadı diyor ve açık olan her pencereyi kapatıp masaüstüne dönüyor....
yardımlarınızı acilen bekliyorum şimdiden teşekkürler Hackhell ailesi...
ikinci soruna gelince...bilgisayara format atamıyorum çünkü C sürücüsünü sil dediğimde windows bu bölüme geçici dosyaları yüklemiş olduğundan bu bölümü silemezsiniz diyor... Öyleyse bende onarayım dedim denedim ama onarmadı bilgisayardaki sorun hala devam ediyor yani dosya adı değiştirmek istediğimde veya başka birşeyler yapmak istediğimde bellek written olamadı diyor ve açık olan her pencereyi kapatıp masaüstüne dönüyor....
yardımlarınızı acilen bekliyorum şimdiden teşekkürler Hackhell ailesi...