internet %20 hızlandırma programsız

»»кαнιη¢σ¢υк««

...кє๓คlเรt &#
Reaction score
0
arkadaşlar microsoftun internet hızımızın %20 ini çaldığını biliyormusunuz.
microsoft bizim işimize yaramayan bir tek bill gatesin işine yarayan bir bahene ile internet hızımızın %20 sini çalıyor niyemi hani o bazen çıkan bir sorun la karşılaştı kapatılması gerekiyor rapor gönder gönderme diye soruyor işte bi bunun için %20 hızımızı alıyor bill gates abim ama istersek bunu kapatırız.
nasıl mı şöyle
önce başlat/çalıştır/gpedit.msc yazıyoruz karşımıza bir ekran gelecek bizim kullanıcı yapılandırması ile işimiz yok o yüzden bilmeyenler sölediklerimden başka bişi yapmasın. ordan yönetim şablonlarına basın sonrada ağ'a sağ tarafta Qos paket zamanlayıcısı diye bişi var ona basın sonra ayrılabilir bant genişliğini sınırla var ona çift tıklayın yapılandırılmadı veya devre dışı yaparsanız otamatikman %20 i kullanır siz etkin diyin ister %0 yapın ister %10 ben 0 yaptım ama yine o raporlar gidiyor ama rapor için %20 çok raporu gönderiyor yine sanki bir e-mail atmış gibi.

ALINTI DEĞİLDİR.
BİR ZARARIDA YOKTUR BEN 1 YILDIR KULLANIYORUM SÜPER BİR SİSTEM
VE BİR RİCAM VAR LÜTFEN DALGA VE HAKARET YÜKLÜ MSJ LER OLMASIN
BİLENLER VARDIR AMA BİLMEYENLERDE VAR.
TEK RİCAM BU TEŞEKKÜR EDİPTE DALGA GEÇECEKSENİZ HİÇ TEŞEKKÜR ETMEYİN .
AMA BEN HER YORUMA TEŞEKKÜR EDERİM BURASI DEMOKRATİK BİR SİTE.:D:vur
:vur :vur :vur :vur :hhman

HA BİDE BİLGİSAYARIMA SAĞ TIKLA GELİŞMİŞ HATA BİLDİRİMİNE TIKLA İSTİYORSAN DEVRE DIŞI BIRAK VEYA PROGRAMLAR İŞARETİNİ KALDIR BUNUNDA AZ DA OLSA FAYDAI OLUR BENCE GTA VİCE CİTY NİN RAPORUNU BİLL ABİM NE YAPACAK.E YANİ!
HTML:
XP AĞIRDIR BİLL GATES AĞIR ABİYA!

verildi verild verildi ve işe yaramadıgıda defalarca anlatıldı buradannn

tüm sitelerde var bi kaçı hariç xp home çıkmıyo sadece kağıt üzerinde hızlandırıyo hatırlamıyom ama bi şey yapanlar için kötü yanı vardı ben konuyu karalama olarak anlaşılmasın öyle bi şey hatırlıyom

DEfalarca vErildi...

Ama işe yaramadıgı söylenemez...

Geri