Intel i7 işlemci ve DX58SO Intel anakart da Aktivasyo Çalışmıyor

xCentOS

New member
Reaction score
0
Intel i7 işlemci ve DX58SO Intel anakart da Aktivasyo Çalışmıyor,

Q6600 bir bilgisayarda aktivasyon çalışıyor.. ancak yeni 8 işlemcili bilgisayarda çalıştıramadım sabahdan beri 7 kes format attım

hem 64 hem 32 bit denedim

hiçbir aktivasyon çalışmadı :(

Bu konuda bilginiz varmı?

önce modemden pc ne giden ethernet kablosunu çek internet olmasın. sonra format atarken kurucağın bölümü kendin biçimlendir. vistanı kur. sonra bu http://rapidshare.com/files/211636018/MS_Windows_Vista_Developer_Activation.rar.html cracki uygula pc tekrar baslat
sonra bilgisayarımdan bak orgin olmusmu en son nete bağlanmak için etherneti tak. geçmiş olsun. bunları yaptıktan sonra olmaması imkansız.

Intel i7 kullanmıyorsun sanırım

dediklerini zaten sen yapmıştım sabah...

hala uğraşıyorum bir sonuca varamadım yu yazdıgın crack ile ethernet takmadan denemiştim ve olmamıştı

SP1 ve SP siz kurulumlar... bunlara göre crackler.. 32 veya 64bit kurulum.. hepsini denedim..

şimdi 3 saatir 4.2gb lik kendinden crackli bir vista indiriyorum ingilizce oda olmazsa demek Intel i7 de aktivasyon yapılamayacak...

Intel i7 kullanmıyorsun sanırım

dediklerini zaten sen yapmıştım sabah...

hala uğraşıyorum bir sonuca varamadım yu yazdıgın crack ile ethernet takmadan denemiştim ve olmamıştı

SP1 ve SP siz kurulumlar... bunlara göre crackler.. 32 veya 64bit kurulum.. hepsini denedim..

şimdi 3 saatir 4.2gb lik kendinden crackli bir vista indiriyorum ingilizce oda olmazsa demek Intel i7 de aktivasyon yapılamayacak...

Arkadaşım aynı işlemci ve anakartı bende kullanmaktayım...

Elimde hem 32 bit hemde 64 bit içeren aktivasyonlu 2 adet Windows Vista Ultimate dvdsi var...

Birisinde SP1 yüklü diğerinde yüklü değil ama her ikiside ingilizce...

Bunların her ikisi ile de 64 bit olarak kurulum yaptım ve sonuç hüsran :( :(

Denemediğim crack kalmadı fakat hiç biri işe yaramadı...

Sistemi kurduktan sonra programları da kurdum ve Ghost ile image aldım...

30 gün dolduğu zaman image'ı geri yükleyip yola devam edicem...

Sana tavsiyem Ghost kullanmayı biliyorsan, sende image al...

Bir yol bulunana kadar şimdilik böyle yapmak gerekiyor...

Kolay gelsin...

Saygılar...

Ghost da işe yaramıyor :(

Onuda denedim..

2 gündür deliksiz bu iş ile uraşıyorum bios crack ler hiçbir işe yaramıyor yeni nesil X58 Chipset li sunucularda..

Sanırım Lisanssız Windows kullanma devri bu yeni sistemlerle beraber tarih olacak..

Ben 30 gün içinde bir sonuç bulamazsam alacağım 185$ verip Vista Ultimate..

Hem Windows 7 çıkınca da 50$ ödeyerek Ultimate serisine update yapılabilecekmiş..

Bu konuda birşey bulan direk yazsın boşa gitmesin biton para :(:(:(

Ghost da işe yaramıyor :(

Onuda denedim..

2 gündür deliksiz bu iş ile uraşıyorum bios crack ler hiçbir işe yaramıyor yeni nesil X58 Chipset li sunucularda..

Sanırım Lisanssız Windows kullanma devri bu yeni sistemlerle beraber tarih olacak..

Ben 30 gün içinde bir sonuç bulamazsam alacağım 185$ verip Vista Ultimate..

Hem Windows 7 çıkınca da 50$ ödeyerek Ultimate serisine update yapılabilecekmiş..

Bu konuda birşey bulan direk yazsın boşa gitmesin biton para :(:(:(

Ghost konusunda nasıl bir sıkıntı oldu???

Ayrıca komut istemine yazılan bu kod var, onunla da 2 yada 3 kez daha 30 gün uzatabiliyorsun süreyi...

Var olan sürenin üzerine eklemiyormuş, yani 15 gün kalınca 45 gün olmuyor, 30 gün oluyormuş...

Kod:
slmgr -rearm

Bu kodu denemedim...

Beklicez artık yapıcaz başka bişey yok...

Ben de elimde olan Dvd'lerden arkadaşlara vermiştim...

Onlarda sorunsuz olarak aktive edilmiş olarak kullanıyorlar, işlemcileri Core 2 Duo...

Beklicez artık...

Saygılar...

Ghost yaptıgımızda 30 güne çıkmıyor süre devam ediyor düşmeye..

verdiğim slmgr -rearm komudu ilk versiyonda yiyordu şimdi bu komudu yazınca 30günlük süre 15gün oluyor..

zaten 15 günden kısa bir süre kaldıysa da o komudu çalıştıramıyorsunda..

Cracklerde sorun yok burada 4 farklı pc var 1 tanesinde denedim kurdum normal aktivasyon yapıldı sorun X58 Chipsetlilerde

bir türlü çözemedim bir çözümünü bulan varsa yazarsa çok sevinirim 30 gün bekleyecem

Geri