Iniesta: "Ibra GeLirse İyi OLur"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Samuel Eto’o’ya hayranlığını dile getiren Iniesta, Ibrahimovic’e de övgüler yağdırdı. Barcelona orta sahasının beyni, İsveçli golcünün Katalan ekibine katılmasından memnuniyet duyacağını söyledi.

33783_news.jpg

Barcelona ve Inter’in takasına hazırlandığı Samuel Eto’o ve Zlatan Ibrahimovic, futbol dünyasında karşılaştırılmaya başladı.

İki golcü hakkında görüşlerini dile getiren son isim Andres Iniesta oldu. Barcelonalı yıldız futbolcu, Sport’a verdiği demeçte “Transfer henüz tamamlanmadı ve Eto’o hala bizim takım arkadaşımız. Ona büyük saygım var ve onun için her zaman en iyisini diliyorum. Ibrahimovic de kaliteli bir futbolcu. Dünyadaki en iyi golcülerden biri. bBze katılırsa herkes tarafından iyi karşılanacaktır” diyerek yüzyılın takasında diplomatik bir yaklaşım sergiledi.

Geçtiğimiz sezonu üç kupayla kapatmalarına rağmen kadrolarını güçlendirmek zorunda olduklarını vurgulayan Iniesta, “Üç sezon önceki rehavete düşmemeli ve kadromuzu güçlendirmeliyiz. Kulübün şu anda iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Transfer için henüz vaktimiz var” diye konuştu.

logo_hp.png

ZLatan geLirse fena kapışma oLur bu sene ispanyada.
BarceLona açısındanda çok çok iyi oLur.

evet güzel bir takas olur ben ikiside farklı ibrahimovic daha çok şov yapmakla uğraşıyor eto ise gol atmakla ama bence ibrahimovic iyi olur hayırlı

Geri