Sen misin AKP'yi eleştiren!

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Taksim'de AKP karşıtı gösteri yapan öğrencilere sert müdahale

İstanbul Taksim’de AKP karşıtı gösteri yapan Öğrenci Kolektifleri üyelerine polisin müdahalesi sert oldu. “Gençlik AKP’den hesap soracak” yazılı pankart açan iki öğrenci karga tulumba gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Polis, eylemin şokunu atlatamadan İstanbul Üniversitesi öğrencileri Ali C. ve Eren C. otobüs durağının üzerine çıkarak “Hırsız, gerici, zam şampiyonu AKP’yi aklamıyoruz” pankartını açtı. Öğrenciler durağın üzerine çıkan sivil polisler tarafından aşağıya indirilerek gözaltına alındı.

AKM’ye tırmandılar

Aynı dakikalarda 4 öğrenci de Atatürk Kültür Merkezi pencerelerinde “Ülkemizi üniversitemizi AKP’ye bırakmıyoruz” yazılı pankartı açtı. Basın açıklamasını okumaya çalışan Duygu A. gözaltına alınacağını anlayınca elindeki metinleri basın mensuplarına fırlattı. Bunun üzerine iyici çileden çıkan polis, 8 Öğrenci Kolektifi üyesini sert müdahalelerle gözaltına aldı.

..::TIKLAYINDA REZALETİ GÖRÜN::..

Sus konuşma senin öyle bir özgürlüğün yok taaaki bizim özgürlüklerimiz verilene kadar demek isterdim böyle bir konuya ama malesef polis kuvvetleri görevlerini yapmış yapcak bişey yok bir iki serseri azıtmış onlarda göz altına almış ne yapmalıydı acaba onlarda hemen ceplerinden kendi pankartlarını çıkartıp polisiz! haklıyız! maaşımıza zam isteriz!diye karşı gösterimi düzenlesinler :)
tıkladım rezilliğin kendisini gördüm hemde vatan gazetesi

sen tam bi ahmaksın o zaman pkklıların gösterisine neden karşı çıkmıyorsunuzda... sizi eleştirenleri karşı çıkıyorsunuz... işte o gerici yobaz kafan alamaz bunu.... işte bunu yediremiyorsunuz yani yobaz olduğunuzu yediremiyorsunuz...

sen tam bi ahmaksın o zaman pkklıların gösterisine neden karşı çıkmıyorsunuzda... sizi eleştirenleri karşı çıkıyorsunuz... işte o gerici yobaz kafan alamaz bunu.... işte bunu yediremiyorsunuz yani yobaz olduğunuzu yediremiyorsunuz...

Senin bu yazdıklarını okurken sinirlendim ama senin genç bir arkadaş olduğunu düşünerek ve kafanın bu tür şeylere çok fazla basmayacağına kanaat getirerek sana hakaret etmemeye karar verdim. pkk ya neden müdehale edilmediğini de şöyle söyleyeyim pkk bir gösteri yaptığında göstericilerin sayısı senin bu göstericilerinin saysından fazla olması nedeni ile müdehale edilmez şayet çok sayıda göstericiye müdehale edilirse o olay çok uzun süre gündemi meşgul eder ve ülkenin prestiji düşer ve bu prestij kaybı ekonomiye zarar verir bunu anlamanı beklemiyorum senden tabi ben, ha böyle iki tane serseri çıkıp akp şöyle akp böyle diye bir gösteri yaparsa onu al aşşağı yaparlar çünkü bu durum sadece o öğrencilerin prestijinde kayıplara neden olur ve benim gibiler senin gibilere ne olursa ne olur gibi bi açıklama yazar sadece ülkede kimse kimseye hesap vermek zorunda kalmaz. :)

yaşım genç ama senden daha mantıklı sözler yazıyorum en azından... demişsin çok kişiye müdahele edilirse şöyle olur böyle olur... hatırlar mısın bundan bi kaç sene önce...bayrak yakılmıştı mersinde... yüzbinler ayaklanmıştı... hatta sakaryada hatırlar mısın bilmem... 2 pkklı için karakolu yıkıyordu halk verin hesabını biz verelim diye... söz konusu vatan olunca gerisi tefferuattır bu millet için... ama siz %47lik kesim için ekonomik kriz şu bu olur.... + ne oldu erdoğan babanız pkknın kökünü bitirecez sözü vermişti 2002'den önce... ama nerdeyse % 40 % 50 arttı daha çok... ilk önce yerli ovadaki pkkyı çürütmeden bütün dağları dümdüz etsen ne yazar... işte siz bunu kafanıza sokamıyorsunuz.... SAYGILARIMLA....

Sen pkk lımısın çoğaldığı için sevineceksin nerdeyse...Akp mi pkk üretiyor sen yanlış yere tepki gösteriyorsun tepkin pkk ya olmalı eğer şu durumu bir fırsat gibi değerlendirmiyorsan. Şerefsizlerin can almasını bekliyorsun resmen akpye bi çamur atmak için nerden nasıl akp ye çamur atsam diye uğraşan yobaz gerici bir gençlikle başbaşayız

O gösterilerinde,PKK nın bu kadar azıtmasıda,İktidarın basiretsizliğindendir.
O gösteri yapanları bende kınıyorum Fakat ortada bir çifte standart var.
Dvletin gücü bir İT e yetmiyorda bunlara mı yetiyor.Palisimize taşla
sopayla yanıcı maddeyle saldırıyorlar.Velhasıl olmaması gerekenler
oluyor. İdrak etmeniz temennisiyle burada noktalıyorum yazımı.

Sen pkk lımısın çoğaldığı için sevineceksin nerdeyse...Akp mi pkk üretiyor sen yanlış yere tepki gösteriyorsun tepkin pkk ya olmalı eğer şu durumu bir fırsat gibi değerlendirmiyorsan. Şerefsizlerin can almasını bekliyorsun resmen akpye bi çamur atmak için nerden nasıl akp ye çamur atsam diye uğraşan yobaz gerici bir gençlikle başbaşayız

belli kimin nereye çektiği... sen işte gerici sözlerinle erdoğan gibi işi her zaman başka bi tarafa çekiyon... pkk nasıl azdı biliyor musun gerici arkadaşım.... R.T.E:"sayın öcalan-şehitlere kelle-askerlik yeri yanı gelip yatma yeri değildir..." bunlardan yürek alıyor o o.çları... önce ovadakini alacaksın gösterilerde şunda bunda aşağıya... ondan sonra dağdakini aşağı almak kolay.... ovadan dağa çıkmayı önleyeceksin ki... dağdakini indirmek çok kolay... ama bu sözlerle bu pkk politikasıyla değil dağdaki bi pkklıyı bi tane kurşununu bile ele geçiremezsin.... DURMAK YOK ŞEHİT HABERLERİ DUYMAYA DEVAM... SAYGILARIMLA....

Akp'yi savunan biri değilim.Yukarıda ki yazdıklarının bir bölümüne katılıyorum.

Fakat;
DURMAK YOK ŞEHİT HABERLERİ DUYMAYA DEVAM... SAYGILARIMLA....
bu ne demek oluyor.Şehid haberlerini duymaya çok meraklısın anlaşılan?
Akp hakkında her istediğini diyebilirsin...Beni bağlamaz...
Ama şehidlerimizi kendi siyasetine alet etme..

Özgürlük, demokrasi, başörtülü kızlarımız cahil kalacak, parti kapatmak demokrasi dışıdır!!!

Nerede kaldı demokrasi şairleri, nerede kaldı minareyi kendine kalkan yapanlar? Sizin demokrasiniz sizin gibi düşünenleri kayırmak için var.

Demokrasi bütün fikirleri koruyup himaye altına alabiliyorsa, onun adına demokrasi denir. Sizinkine ise kılıf.

Geri