ing lazım kısa bi yazıyı ing ceye çevirmek lütfen acilll

canerneco

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ing cesi iyi olan arkadaşalrdan aşağıda trkçe olarak vermiş olduğumun cristiano ronaldonun kısa bi biyografisini ing ceye çevirmelerini rica ediyorum acil yardım

cristiano ronaldo dünyanın en iyi futbolcularından biridir.tam adı Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro dır.
5 Şubat 1985 yılında Portekiz'in Madeira adasında doğmuştur. ilk olarak andorinho nacianol sportin lisbonun genç takımlarında oynamıştır. ilk profesyenel olarak sproting lizbonda oynamış oradan manchester united e transfer olmuştur.Cristiano Ronaldo 2006-2007 sezonunda fifa dünyanın en iyi üçüncü futbolcusu seçilmiştir.birçok reklam şirketiyle çalışmıştır.en son olarakta 2007-2008 dünyanın en iyi forveti seçilmiştir.

lütfen yardım edin bu gün lazımm

christiano ronaldo is one of the best soccer player in the world. his complete name is Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro dır. he was born in Portugal, the island Madeira on 5 February 1985. he played on the rookie team of andorinho nacianol sportin lisbon. He played as pro on Sporting Lisbon and He transferred to Manchester United. Christiano Rpnaldo Was selected by Fifa as the world's third best player on 2006-2007 season. he cooperately worked with lots of advirtisement company. at last he was selected the best scorer of the worls on 2008.

bişeyler yapmaya çalıştım umarım işine yarar kardeşim
ben ing. öğretmeniyim çeviriden yana sıkıntın olmasın belki yazım yanlışları vardır. onları bi kontrol ediver.

eywl çok saol çok işime yaradı çok saolun

Geri