Inflames21'in Konuları 1

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0
HIV kelimesinin açılımı “Human Immunodeficiency Virus” (İnsan Bağışıklık Yetmezliği Virüsü) şeklindedir. Bu ifade, bağışıklık sisteminin zayıflamasına yol açabilen bir virüs anlamına gelmektedir
HIV virüsü, doğrudan bağışıklık sistemine zarar verir, kişinin direncini azaltarak, normalde hastalık oluşturmayan mikroplarla daha kolay hasta olmasına ya da kanserlerin ortaya çıkmasına neden olur.

нαyαт кızgıи вoğα,вєи кıямızı pєLєяiи . .

of of of tüylerim ürperdi bune ya :blink:

Kırılmış Parmak !

9b9bbq.jpg

aslında kırılmış değil arkadaşlar dikkatli bakarsak parmağın eklem yerinden çıktığını görürüz.

aldığım yerde kırılmış diyordu ama bende direk öle koydum foruma...

kırılmamış kiş abi resmen bölünmüş yaa

Bu kırık olayı çok kötü birşey..Aranızda yaşamış olan varmı bilmem ama benim kol kemiklerim kırılarak birbirinden ayrıldı.tam 2 ay alçıda kaldım.fizik tedaviydi,alçı takma sökme işlemi derken 3 ayı geçti..Çok zor Allah kimsenin başına vermesin.Kırıkların ilk 3 günü cehennem azabı yaşıyorsunuz..

benim 5 yaşındayken kolum kırılmıştı alçıya alındığında herkezi dövüyodum alçılı kolumla vuruyodum bana birşey olmuyodu . :) çocukluk aklı işte

one ole yaa ayyy çift kondom takacam aga bundan sonra tırtımm.

Bu kırık olayı çok kötü birşey..Aranızda yaşamış olan varmı bilmem ama benim kol kemiklerim kırılarak birbirinden ayrıldı.tam 2 ay alçıda kaldım.fizik tedaviydi,alçı takma sökme işlemi derken 3 ayı geçti..Çok zor Allah kimsenin başına vermesin.Kırıkların ilk 3 günü cehennem azabı yaşıyorsunuz..

bende size bişi anlatayım ibo.babamın adı da ibrahim bu arada =)

1)babam küçükken ağaçtan düşmüş kolunu kırmış o zaman yanında bi kaç arkadaşı varmış.

açık kırık diye adlandırılan kırık varmış.kemik dışarıya çıkmış.arkadaşları bunu görünce bayılmış ve babama yardım eden olmamış =)

evden uzak bi yerdeymişler.görenin için fena oluyomuş =)

sonra hastaye gitmişler işte öle iyileşmiş =)

2)bide arkadaşım çok yakın arkadaşım motor kazası geçirmişti ve motorla çarpışmıştı.kendisi de motor sürüyordu.kazada bacağı kırıldı birçok yerinden ve arkadaşım bacağımı yan koymuştum bi baktım bacak düz değil demişti =)

bacak sallanıyo demişti.tabi o zaman hissedilmezmiş acısı ama sonra platini yedi bacağına şimdi bacakta platinle geziyo =)

3)ev arkadaşım bi abi vardı bi 2 sene önce,zamanında aynı kolunu 4 kere kırmış =) ve şu an kolu düz durmuyo =)

kolunu bi uzatıyo kol düz olması gerekirken biraz eğimli yamuk duruyo =)

Benim kolumun kırılma macerası çok ilginç anlatayım okuyacaksanız :) Okulun basket sağasında küçüğüm daha 7. sınıfmı 8. sınıfmı ne, taşa basıp smaç basıyorduk :) ben koştum koştum topda yok elimde :) taşa basıp zıpladım tutundum potaya ama elim kaydı yanlamasına yapışdım yere 1.si kolum kırıldı 2.si miğdem kaydı 3.sü çenem çıkdı :) :) eve zor gittim... Doktora bi gittik kolum iki yerinden kırılmış diğerleri kendi düzelir dediler. kol kırılmasında birşey yok kırılıyor acımıyor ama doktorlar çekerken anabacı düz gidesi geliyor adamın :)

bende size bişi anlatayım ibo.babamın adı da ibrahim bu arada =)

1)babam küçükken ağaçtan düşmüş kolunu kırmış o zaman yanında bi kaç arkadaşı varmış.

açık kırık diye adlandırılan kırık varmış.kemik dışarıya çıkmış.arkadaşları bunu görünce bayılmış ve babama yardım eden olmamış =)

evden uzak bi yerdeymişler.görenin için fena oluyomuş =)

sonra hastaye gitmişler işte öle iyileşmiş =)

2)bide arkadaşım çok yakın arkadaşım motor kazası geçirmişti ve motorla çarpışmıştı.kendisi de motor sürüyordu.kazada bacağı kırıldı birçok yerinden ve arkadaşım bacağımı yan koymuştum bi baktım bacak düz değil demişti =)

bacak sallanıyo demişti.tabi o zaman hissedilmezmiş acısı ama sonra platini yedi bacağına şimdi bacakta platinle geziyo =)

3)ev arkadaşım bi abi vardı bi 2 sene önce,zamanında aynı kolunu 4 kere kırmış =) ve şu an kolu düz durmuyo =)

kolunu bi uzatıyo kol düz olması gerekirken biraz eğimli yamuk duruyo =)

Benimki kırıldığında bende anlamamıştım.Halısaha da olmuştu.maçın bitmesine 2-3 dakka var,bir top geldi havadan bende kontrol etmek için havalandım :biggrin: ama ne havalanma!Baya bi yükselmişim.Yere kolumun üzerine düştüm.yerdeki tümsek kol kemiklerimin birbirinden ayrılmasına neden olmuş..Ama bende bi 10 sn falan acı olmadı.ayağa kalktım bir baktım kol sallanıyor.Neyseki stajyerlik yaptığım şirketteki arkadaşlarım anında şirket arabasıyla beni bakırköy sadi konuk hastanesine götürdü.Doktor bende maç formasını görür görmez dedi ki;hangi mevkide oynuyordun?acıdan kıvranıyorum ama doktor tınlamıyor..Neyse söyledim ve yanındaki hemşireyle birlikte biri kolumu tuttu biri alçıya aldı..günlerce yatakta kıvrandığımı biliyorum.alçıyıda kolu da söküp atasım gelirdi.Şimdi bile kolumda ufak bir şekil bozukluğu var..Gösterdiğim doktorlar bu kadarına şükret diyorlar..Meğersem kolumu alçıya alan doktor çok tecrübeliymiş..

Geri