infatuate...neyi ne için yaptığını bil ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koko01

Banned
Reaction score
0
arkadaşım , ben yapılan saçmalıkları bir konu açarak dile getiriyorum .. çözüm bulmak için tüm modların düşüncelerini almaya çalışıyorum ... sen gelmişsin açtığım bu 'iyi niyetli' konuyu kapatıyorsun ... hadi kapatıyosun , son sözü neden sen söylüyosun ..
benim hakkımda yazıyosun , cevap hakkı vermiyosun ...
bu kadar mı zayıfsın ...
sana hakaret etmek istemiyorum .. küfür de etmek istemem .. korkma etmicemde ama içimde biriktiriyorum ..
seninle şu ana kadar hiç bir hukukum olmadı . sadece rütbemi deiştirmek için başvurdum sana o kadar . sende eywallah hallettin işimi..(sanırım sendin ).....

üyelerin şikayet konuları sonuç bulamadan kapanıyor dedim .. bu böyle olmamalı dedim . bunun için konu açtım .. çözüme kavuşmadan , (belkide uzun bir zaman açık kalması gereken bir konuydu örnek teşkil etmesi için ) sen kapattın az önce konuyu ...
amacın ne .... burda 3 aydır varım ... evet4 yıllık üye deilim ama 3 aydır varım ve ianan bana bir ortalama yapsak senden daha aktif ve yararlıyımdır ... gel görki tek farkımız sen daha eskisin ve modsun.... senin gözünde ben ve benim gibiler kim ki...
ben kimim biliyomusun , ben bu hayatı pişirdim , yedim içtim yuttum ... bazen çiğnemeden yuttum , bazen ağzımda gevrettim .... kimi zaman pişmişti , kimi zaman pişiremeden lopur lopur yedim ..ve bazende boğazımda kaldı .. buda tecrübe kattı...
ben konu açarım sen kapatırsın ... ben bidaha açarım sen yine kapatırsın .. ben açmaktan bıkmam , sen kapatmaktan bıkıp bu işi bırakırsın ...
ulen varya .. reactor'e saygım olmasa bak senle daha farklı konuşacam.......
şimdi belki bu yılanın başını ezmek gerekir diye beni banlatırsın ..
ama şunu unutma .... dışardaki hayat farklıdır.. burda egonu sabaha kadar bu şekilde tatmin edebilirsin .... ezmek istediğini ezersin , tükürmek istediğini boğarsın tükrüğünde... klavye işte .... beynin parmaklara , parmaklarında klavyeye ne zaman ne şekilde tepkime yapcanı kestiremezsin ...
sen şimdi ben sana cevap veremeden , o açtığım konuyu suratıma çarptın, kitledin ya, sende o gösterdiğim sıfatlar arasına katıldın ....
şimdi sen sabaha kadar beni banlasan nolur banlamasan nolur....
daha öncede sölediğim gibi , banlanmak zoruma gitmez banlayan adam olduktan sonra !!!!
şimdi ego tatminkarlıpınla başbaşa bırakıyorum senin.. mutlu ol :goz: sadece şunu ii anla ... bu hayatta neyi ne için yaptığını iyi bil ... kendine saygını kaybetme ...
ii yaşamlar....

koko01 Ne yapmaya calısıyorsun ?

İlgiden hoslanıyorsun Sanırım Dıkkatlerı ustune cekmekten. İnsanlara karşı terbiyeli ol yorum yaparken de kurdugun cumlelere dıkkat et.

Insanları elestırmek yerıne Kendın Once Kendını Tart sonra Yorum yap

Sitede GözLemLedigim 3 - 4 Tane ana MuhaLefet TAKIMINDan kişiler var ßirisi Sensin. Nedir Kardeşim ßu Şikayet KonuLarI Sıkışan hemen gideyimde ÖneriLer Şikayete konu açayıM Diyor. Pm AtINCa Mause eLinizemi yapışıyor anLamaDIM.. + Seviyeni ßozarsan Seni ßir HamLede Çigner Yutarım haßerin oLSun ;) Tecrußeyse Sana EN KraLINI GöstereLim..

Burda her dediğin oLmaz.
KuraLLar vardır icra ediLir.
Sen şikayetini söLersin gerisine karışma hakkın hiçbir şekiLde yoktur
böLe kapatıLan konunun ardından edebiyat yapma bari serveti finun
Konun kaptıLmış haLa burda birşeyLerin peşindesin açıkçası yazdıkLarıdanda pek bişi anLamadım
Yok ben hayatı agzımda geveledim pişirdim yedim yuvarLadım feLan bu nedir ?
Neden sözün dinlenmiuor biLiyro musun boşuna aranma
Alakası yok mesaj sayınLa konunla modluğunla teşekkürünle

İlk başta ''adam'' gibi konuşmasını öğreniceksin sonra insanLarda seni dinLeyecek
Kahvehanede eLini masaya vurmaya benzemes bu işLer :goz:

Sitede GözLemLedigim 3 - 4 Tane ana MuhaLefet TAKIMINDan kişiler var ßirisi Sensin. Nedir Kardeşim ßu Şikayet KonuLarI Sıkışan hemen gideyimde ÖneriLer Şikayete konu açayıM Diyor. Pm AtINCa Mause eLinizemi yapışıyor anLamaDIM.. + Seviyeni ßozarsan Seni ßir HamLede Çigner Yutarım haßerin oLSun ;) Tecrußeyse Sana EN KraLINI GöstereLim..

Known Sen 1 HamLede Neyı Yutuyorsun...Pc Ekranına Girip Kokoyumu Yutucan :D Komik oLmayın Komik..Çakma PoLat aLemdarLar Sizi :D

öncelikle üslubuna dikkat etmeni öneririm.. senin bahsettiğin kişi emin ol ki bu lafları sana tek tek yedirir ama o seviyede biri değil..

yeni üyelerin açtığı konular cvp bulamadan kapanıyor diosun.. bu 1 değil 2 değil.. burda kaç kişi var biliomusun.. her gün aynı anlamı taşıyan konunun farklı kişiler tarafından açıldıını hiç düşündün mü.. hangi birine cvp verilecek peki bunu düşündün mü ? her sıkıştığınızda nedne konu açıyorsunuz peki ? pm ler boşuna mı yapıldı ?

+ senin bahsettiğin kişi benim için çok önemli biri.. üslubuna dikkat et yoksa emin ol yıldız mış mod.muşum dinlemem hakettiğin üslubu aynen copy yaparım sana..

Known Sen 1 HamLede Neyı Yutuyorsun...Pc Ekranına Girip Kokoyumu Yutucan :D Komik oLmayın Komik..Çakma PoLat aLemdarLar Sizi :D

ßak Heryere AçıK AÇIK Adresimizi Yaziyoruz Sizin gißi Çakma DeLikanLI DegiLiz Varsa ßir SIKINTIN HaLLedeLim. Çakma Seni ;) Kokoyu YuttururLar ßidaha Yutmak aDINa ßişey Duymak istemezSin. Yeter Artık Sus Sus sus itLe KöpekLe UğraŞmaktaN Gına geLDi. ALayınız Ateş oLsaNIZ Cürümünüz Kadar YaKaRSINIZ. Sustukça aman Sitede ßan yemeyeLim Dedikçe Kendinizi ßişey SanDINIZ. ProfiLimde Msn'em KayıtLı Çakma DeLikanLı oLSaK ßunu YapmazDIK Veya Heryere Zeytinßurnu & Özgür YazmaZDIK Şimdi o usLußunu aLIR Töße Töße..

1.erdem: zamanında kanka dedim diye bana bi küfretmediğin kalmamıştı ..seni muhattab alıp mesajlarına cevap vermicem ...
2: know: seni sevene rastlamadım.....saygını yitirmişsin ... sende muhattabım olamazsın
3:eek:ldness... sen ne iki yüzlüsün be arkadaşım .. şimdi böylemi olduk ....sana gerektiği yerde gerektiği zamanda saygınlığını verdim... dürüstlüğünü övdüm hep... beni çok şaşırttın kirvem .... yazıklar olsun sana ..
konunun özünü bilmiyosunuz.. çünkü bakmıyosunuz etrafınıza .. bakmadan cevap yazıyosunuz... neyin ne olduğunu bilmiyosunuz....
3 nüzde muhattabım deilisiniz..
ben kimseye muhalefet olmam . muhalif grupların içindede deilim ... beni böyle görmüşseniz , demekki işinize taş koyup pişmiş aşınıza su koydum .....
bu arada .... yediğim benim içitiğim benim hayat ... .. size ne be arkadaş...
yine söylüyorum ... benim muhattabım siz deilsiniz... şimdi siz bana hakaret edersiniz ben daha ağır konuşurum .. bu sefer haklıyken haksız duruma düşerim ..
gerektiğinde bir araya gelip üye ezmeye çalışmasını bilirsiniz şu an bana yaptığınız gibi...
ama unutmayın arkadaşlar . ben sizi donumda sallarım ..
hadi bakiiim...
ilk kim banlıcak beni

:)
yarışın şimdi

Bu hh ye bu aralar bir şeyler oldu ama hadi hayırlısı
Dikkat ediyorum şikayetler baya bi arttı
Bence herkes hatasını önce kendisinde aramalı
Yanlış her kimdeyse (Mod, üye) bence yanlışını kabul etmeli ve üyeler ile modlar arasında ayrım yapılmamalı, herkes kendine modu üyeyi saf tutup diğerini karşısına almamalı
Bir kutuplaşmadır gidiyor
Üyeler olmasa modlar burada ne yapacak, bu gerçekte gözardı edilmemeli
Biz üyelerde bir konu açarken egomuzu tatmin etmek için açmıyoruz, birilerinin işine yarar, eğlendiririz, düşündürürüz diye açıyoruz.
Siz daha iyi bilirsiniz bir konu açmak için netten resim topluyoruz, reklamları temizliyoruz, upload ediyoruz, konumuzu açıp bunları yerleştiriyoruz, belki yarım belki 1 saat ve belki daha fazla zaman, emek harcıyoruz, birde bakıyoruz bu olmamış, beğenmedim, buraya uymadı, çamura battı, yan yattı kapalı.
Bizde emeğimizin bu kadar ucuz bahanelerle çöpe atılmasını istemiyoruz.
Şimdi bunlara örnek vermeyede gerek yok
Zaten madness arkadaş saatli bomba gibi forumda dolaşıyor, en ufak bir hatayı bile affetmiyor
Sanki bu konuları açınca (İÇinde reklam, küfür, hakaret vb.) yoksa bize paramı veriyorlar.
Haklısınız topluluğun olduğu yerde kurallar olmaz zorunda, yoksa orda düzen olmaz, ama verilen her yetkide sonuna kadar kullanılmaz, biraz esnek olmayı gerektirir.
Savcılar, hakimler kendilerine verilen yetkileri sonuna kadar kullansalar sokakta dolaşacak adam kalmaz.
Saygılarımla

ßak Heryere AçıK AÇIK Adresimizi Yaziyoruz Sizin gißi Çakma DeLikanLI DegiLiz Varsa ßir SIKINTIN HaLLedeLim. Çakma Seni ;) Kokoyu YuttururLar ßidaha Yutmak aDINa ßişey Duymak istemezSin. Yeter Artık Sus Sus sus itLe KöpekLe UğraŞmaktaN Gına geLDi. ALayınız Ateş oLsaNIZ Cürümünüz Kadar YaKaRSINIZ. Sustukça aman Sitede ßan yemeyeLim Dedikçe Kendinizi ßişey SanDINIZ. ProfiLimde Msn'em KayıtLı Çakma DeLikanLı oLSa ßunu YapmazDIK Veya Heryere Zeytinßurnu Ve Özgür YazmaZDIK Şimdi o usLußunu aLIR Töße Töße..

1.Sen Kimin Çakma DeLikanLı oLup oLmadıqını NasıL AnLıyorsun..Müneccin Şeyimi Yedın ??
2.Beni Tanımadan İt Köpek Diyorsun..Aynaya Bak En Büyük İti Görursun..
3.DoLmabahceden ZeytinBurnuna GeLir Tayfanı DaqıtMasını BiLirim..O Zaman Çakma DeLikanLıyı Gorursun...

HADİ HACKHELL ADALETINIZI GORELIM..İT KÖPEK ADİ VB VB DEDİ KNOWN..CEZA ALICAKMI ??? YOKSA ÖRT PAS MI EDİLECEK..HADİ BAKALIM İZLİYORUM..GÖRELİM ADALETİNİZİ...ŞAŞIRTIN BİZİ HADİ :goz:

___________________________________________________________________________________________

SIRF MOD DIYE AYRICALIK YAPIPTA EGERKİ BANLANMAZSA ŞAŞIRMAYIN HACKHELL ÜYELERİ..BU ARTIK SIRADAN BİŞEY OLDU =)

KoKo Seni Muhattap oLarak kaRŞIMa aLMaDIM ßu 1

inFa'ya Laf ettin Diye YazDIM ßu 2 + KimsinKi Laf ediyorsun Sen ßegenmiyorsan ßasar Gidersin ZorLamı Tutuyoruz 2 ,3,5 ÇogaLaßiLir..

ßeni SevmeyeNLer Önce Kendine ßakacak Sonra KnowN'u DinLeyeceK Sonra Tekrar Sevip Sevmedigini gözden Geciricek + Kimse ßeni Sevmesin ßen Kendimi Seviyorum ßu yeter. Kimsenin Sevgisine 24 Senedir ihtiyaç duymaDIM ßu saatten Sonrada Duymamışım Sorun degiL.

O Donunuda Kafana ßir gün GeçirirLer Haßerin oLSun..

AsiRuH1903

ALLah'IN ßeßesi O DoLMaßahçeyede GömerLer adamI Haßerin oLSun GeLMeyen ANLaDIN Sen onu Hadi ProfiLimde Msn'em KayıtLı ekLe Adres vermeyende öyLe oLSun yine ANLaDIN Sen Onu. dAGIT ßakaLIM Zeytinßurnunu ve tayfamı :hhmanD

DeLikanLI Adam Tek GeLiR + 100 kişiyLede GeLSen Zeytinßurnu MezaRIN OLur ;) Hadi Şimdi Nash!

ßan Yesemde Vatan SagoLSun ;) Herşeyi Göze ALarak YazaRIM ßunu ßiL.. Çakma DeLikanLI Seni EgoLaRIMI SeninLe ReeLDe Tatmin etmek iSterim..

öncelikle üslubuna dikkat etmeni öneririm.. senin bahsettiğin kişi emin ol ki bu lafları sana tek tek yedirir ama o seviyede biri değil..

yeni üyelerin açtığı konular cvp bulamadan kapanıyor diosun.. bu 1 değil 2 değil.. burda kaç kişi var biliomusun.. her gün aynı anlamı taşıyan konunun farklı kişiler tarafından açıldıını hiç düşündün mü.. hangi birine cvp verilecek peki bunu düşündün mü ? her sıkıştığınızda nedne konu açıyorsunuz peki ? pm ler boşuna mı yapıldı ?

+ senin bahsettiğin kişi benim için çok önemli biri.. üslubuna dikkat et yoksa emin ol yıldız mış mod.muşum dinlemem hakettiğin üslubu aynen copy yaparım sana..

wayyyyyyyyyy :D

1.Sen Kimin Çakma DeLikanLı oLup oLmadıqını NasıL AnLıyorsun..Müneccin Şeyimi Yedın ??
2.Beni Tanımadan İt Köpek Diyorsun..Aynaya Bak En Büyük İti Görursun..
3.DoLmabahceden ZeytinBurnuna GeLir Tayfanı DaqıtMasını BiLirim..O Zaman Çakma DeLikanLıyı Gorursun...

HADİ HACKHELL ADALETINIZI GORELIM..İT KÖPEK ADİ VB VB DEDİ KNOWN..CEZA ALICAKMI ??? YOKSA ÖRT PAS MI EDİLECEK..HADİ BAKALIM İZLİYORUM..GÖRELİM ADALETİNİZİ...ŞAŞIRDIN BİZİ HADİ :goz:

Burdakı ınsalara laf soylemeye hakkınız yok ne erdeme ne Infatuate ye ne Known a neden Oldness e burda sızın ıcın bırseyler yapmaya calısan bu ınsanlara yeterı kadar laf etmedınızmı ? nedır bu delıkanlılık devrımımı ? Neyı paylasamıyorsunuz anlamıyorum nedır bu yarattıgınız Kaos bu resmen teşviktır arkadasım. Sız ınsanları Fişfivlemesenız bu ınsanlar sıze laf soylemezler oyle degılmı ? Bakın burda kımse sahıpsız degıl egerkı Buraya gercekten emek harcamıs bu arkadaslar sıze bısey ıma etmeye calısıyorLarsa bılınkı haklıdırlar.İnfatuate ye laf etmeye saygısızlık yapmaya hakkın yok o burdakı ınsanlara emanet ..Neyı nasıl nerede konustugunuzu ıyı bılın Delıkanlılık bılekte degıl yurektedır ..Bence Bır bayana Laf etmek , Ondan sonra Kalkıp Onu koruyan ınsanlara Govde gosterısı Yapmak Delıkanlılıga sıgmaz ...Bır derdınız varsada Konu acarak degıL Derdınız oLan kısı Kımse ozel mesaj atarak halletmenız yanı sessız sedasız halletmenız daha uygun oLur , Ki kımse uzulmesın ..

KoKo Seni Muhattap oLarak kaRŞIMa aLMaDIM ßu 1

inFa'ya Laf ettin Diye YazDIM ßu 2 + KimsinKi Laf ediyorsun Sen ßegenmiyorsan ßasar Gidersin ZorLamı Tutuyoruz 2 ,3,5 ÇogaLaßiLir..

ßeni SevmeyeNLer Önce Kendine ßakacak Sonra KnowN'u DinLeyeceK Sonra Tekrar Sevip Sevmedigini gözden Geciricek + Kimse ßeni Sevmesin ßen Kendimi Seviyorum ßu yeter. Kimsenin Sevgisine 24 Senedir ihtiyaç duymaDIM ßu saatten Sonrada Duymamışım Sorun degiL.

O Donunuda Kafana ßir gün GeçirirLer Haßerin oLSun..

babacan ... uzatmaya gerek yok.. sen pm den soruma cevap vercen mi yoksa klavye delikanlılığına devam edecen mi

Burdakı ınsalara laf soylemeye hakkınız yok ne erdeme ne Infatuate ye ne Known a neden Oldness e burda sızın ıcın bırseyler yapmaya calısan bu ınsanlara yeterı kadar laf etmedınızmı ? nedır bu delıkanlılık devrımımı ? Neyı paylasamıyorsunuz anlamıyorum nedır bu yarattıgınız Kaos bu resmen teşviktır arkadasım. Sız ınsanları Fişfivlemesenız bu ınsanlar sıze laf soylemezler oyle degılmı ? Bakın burda kımse sahıpsız degıl egerkı Buraya gercekten emek harcamıs bu arkadaslar sıze bısey ıma etmeye calısıyorLarsa bılınkı haklıdırlar.İnfatuate ye laf etmeye saygısızlık yapmaya hakkın yok o burdakı ınsanlara emanet ..Neyı nasıl nerede konustugunuzu ıyı bılın Delıkanlılık bılekte degıl yurektedır ..Bence Bır bayana Laf etmek , Ondan sonra Kalkıp Onu koruyan ınsanlara Govde gosterısı Yapmak Delıkanlılıga sıgmaz ...Bır derdınız varsada Konu acarak degıL Derdınız oLan kısı Kımse ozel mesaj atarak halletmenız yanı sessız sedasız halletmenız daha uygun oLur , Ki kımse uzulmesın ..

ulaş allahasen sen yapma ... seni tanırım severim az çok bilirsin ....konuyu bilmiyosun ...bir önceki açtığım konuya bakarsan neyin ne olduğunu anlarsın .. benim için kızmış erkekmiş farketmez.. insan insan olsun ... buraya piyasa yapmaya gelmedim .. bir üye kız diye , haksızlığı altan alamam.. alanı da sevmem ... mod olmak bişekilde kolay .. hadi bakalım .. kendisi neden cevap veremiyor...
bana üç beş tane çakma piyon yolluyor..
tabi bunlar çıkar işi.. gerisini geçecen ..

kahwe köşelerinde büyümüşsün belli, benimle bu şekilde konuşabilme cesaretini buldun ya kendinde ayakta alkışlıyorum seni, senin hayatından bana ne değil kime ne, burda mahalle karısı gibi laf ebeliği yapacağına bir iki kitap okuda beynin gelişsin biraz,

eğer sabahlara kadar sizin sinir bozucu kahrınızı ben çekiyosam, saçma sapan sorularınızla dertlerinizle ilahi bir sabır göstererek ben ilgileniyosam we bu sitenin sahibi bensem ewet kardeşim son sözüde ben sölicem konuyuda ben kapatıcam, bi tarafın eksiliyosa gelme buraya, ötesi yok ..

beni koruyan arkadaşlarımı da banlamıyorum, aynı zamanda siz iki kendini bilmezi de banlamıyorum, ya adam gibi takılın şu forumda yada defolun gidin, ya da bi konu daha açın ben gönderim sizi, seçim sizin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri