indirme sorunu

xylocaine

New member
Reaction score
0
ya arkadaşlar. makinamda bayadır bir sorun var. netten herhangibir download işlemimde dosyayı %100 e kadar yüklüyor, kalan süre 00sn diyor ama birtürlü tamamıyle indiremiyorum. %100 de kalıyor. bu sorunu çözebilmeme yardım edebilecek kimse var mı? şimdiden teşekkür ederim...

Windows Explorer kendi download aracı ile download yapıyorsan. Download tamamlandığında pencereyi kapat şeklinde bir seçenek var. Tam olarak hatırlamadım ama altaki kutuyu işaretlemelisin. Normalde o indirdiğin dosya inmiş ama o kutuyu işaretlemediğin için download aracı kapanmıyor.
Ben tavsiyem Orbit download'ı kullan. Paralı olan download programlarından daha iyi.

Arkadaşım aynı sorun bende de vardı. Hatta konu da açmışım bu sorumla ilgili. Denemediğim şey kalmadı ama malesef Modem'i değiştirmeden olmuyor. Tamamen Modem'le alakalı. Ben değiştirdim, şimdi hiç problem yok. İşletim sistemi aynı, pc aynı, değişen sadece Modem oldu ve problem çözüldü..

saol kardeş sanırım dediğin doğru. modemden olabilir. ilginize teşekkürler..

arkadaşlar bende de oluyordu aynı sorun başlıkta açmıştım. Şöyle bi durum var harddiskim arızalıydı bugün aldım değiştirmişler yani sıfır disk sabahtan beri baya bişeyler indirdim hiç sorun çıkarmadı. Belki mantıksız ama bağlantılı olabilir???. Ayrıca download ederken indirme sonlarına geldiği zaman fark ettiyseniz hız düşer. Bantı kısılıyor bu durumda indirme tamamlanmadan sonlarda kalabiliyor. Nette çok aradım ama çare yok gibi görünüyor şimdilik:(

Geri