inşaat müh staj defteri

nama219

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben inş mü öğrencisiyim

bu yaz yapı stajı yaptım

bir sürü resim cektim ama defteri nasıl hazırlayacagımı

tam olarak bilmiyorum bi de slayt hazırlanacakmıs

eger elinde bir örnegi olan varsa

yardım edebilirse sevinirim

yardımlarınız için simdiden tesekkür ederim

:hhman:​

Hocam yanlış yerde arıosun bende yapı stajı için burdan bişiler baktım ama burda maalesef yok inşaat mühendisliğiiyle ilgili siteler war nette oralara bakmanı tavsiye ederim.

Hocam yanlış yerde arıosun bende yapı stajı için burdan bişiler baktım ama burda maalesef yok inşaat mühendisliğiiyle ilgili siteler war nette oralara bakmanı tavsiye ederim.

simdiye kadar HACKHELL ailesinden cevap alamadıgım olmadı

kesin gelir bişeyler :D

Bende inş müh de okuyorum ama yapı stajım seneye:) Dosya ornegını yada ondan bısılerı burayada eklersen sevınırım.tesekkurler kolay gelsın...

ya kimse link atmazmı acaba ya çok acele büro staj defteri lazım ya...

Yaw ne acıdım şimdi sizlere.Böyle bi foruma kaydolup yazılacağımı bilseydim vallahi çeker fotkopisini taratır atardım ya.Ama yıllar geçti be.İlk stajda sizin çektiklerinizi çektim ben de.Şimdi içim bi garip oldu ya.arkadaşım herkes slayt hazırlayamaz bence asistanlara sor arkadaşların seni kafaya alıyodur.O iş için az biraz da olsa program bilgisi falan gerekir herhalde.Hem o zaman neden staj defteri var ki?Böyle şeyler asistanların artistiği gibi geliyo bana.Bence o işi öncelikle diğer asistanlara o da olmadı hocaları yakalayıp sorun.Aynı işi 2 defa yaptırmak tabiri caizse artisliktir.Döverim valla bana öyle bişi yaptırsalar.
staj defteri işi aslında basittir arkadaşım.Çektiğin resimleri yapıştır deftere.Şu gün şu iş yapıldı bu gün bu iş yapıldı de.Sonra stajdaki mühendis abilerinden ve ablalarından şantiyenizde uygulanmayan diğer yöntemler hakkında duyduklarını yaz.Tamamdır.Örneğin beton kürlemesi ile ilgili bir kaç birşey ekleyin edin falan.Bence önemli olan elinizdeki fotoğraflardır.Gün be gün şöyle işler yapıldı diye elinizdeki fotoğraflara göre hareket edin tamamdır.Ayıptır söylemesi benim stajda çektiğim tüm resimler yandı.Benim zamanımda bu dijitaller daha yeni çıkmıştı pahalıydı.Bütün resimlerimi arkadaşlarımdan aldım ya.Arkadaşlar defterlerini hazırladıktan sonra artık fotoğraflardan yaptım yani. Hala inanamıyorum nasıl oldu diye.Hala arkadaşlarla hatırlar güler dururuz benim o halime.
Dediğim gibi resimlere göre hareket edip günlere dağıtmak bence en güzeli.Başarılar dilerim.

Bende doldurulmuş staj defteri var hem harita kadasro hemde işaat mühendisliğ stajı

Geri