inş yardımedersiniz

viper02

New member
Reaction score
0
Slm arkadaslar pc de nezaman yeni bir ofis belgesi olustursam yada yeni metin belgesi olustursam ismini değiştirmeye kalkınca DOSYA ADI UZANTISINI DEĞİŞTİRİRSENİZ KULLANILAMAYABİLİR ! diyor. Bende tamam dediğimde, o bildiğimiz Windows'un bilinmeyen dosyalar için kullandığı simge cıkıyor. Kasper Sky ve Avast ile taradım sorun yok. Adavare ile taradım yine sorun yok.Eee bunun sebebi ne? Yardımlarınızı bekliyorum. SAYGILAR.

açtığın ofis dosyalarının yada metin belgesinin adının sonuna gerekli uzantıları koyuyormusun mesela word belgesi için .doc excel için .xls gibi

muratyilma açtığın ofis dosyalarının yada metin belgesinin adının sonuna gerekli uzantıları koyuyormusun mesela word belgesi için .doc excel için .xls gibi

evet kardes sebep o ama daha once sadece ismini değiştirirdim hiç boyle bir sorun çıkmazdı sistemde ne değiştide boyle yapıyor.ilgin için sağol

arkadaşın dediği gibi uzantıları yazman lazım ya da şöyle yap gerek kalmasın

bilgisayarım>>araçlar menüsünden klasör seçenekleri, üstten görünüm sekmesine gel

"bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" diye bi yer olucak onu işaretle (=

arkadaşın dediği gibi uzantıları yazman lazım ya da şöyle yap gerek kalmasın

bilgisayarım>>araçlar menüsünden klasör seçenekleri, üstten görünüm sekmesine gel

"bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" diye bi yer olucak onu işaretle (=

Sağol kardeş evet onu hiç düşünmemiştim şimdi düzelir . İİ forumlar.

Geri