Imralı'dan Akıl Verdi

ße YouRSeLF

New member
Reaction score
0
İmralı'da yatan teröristbaşı Abdullah Öcalan, avukatları aracılığıyla ilgili yaptığı açıklamada türban tartışmalarına katıldı... Öcalan, yandaşlarına seçimlerde AKP'ye oy vermeyin dedi... Öcalan, Kürtleri türban konusunda da uyardı:

İşte Abdullah Öcalan'ın yaptığı açıklamadan bir bölüm:

"Kürtler laik-türban çatışmasından uzak durmaya çalışmalı, sahte tarikatlardan da sahte laikçilerden de uzak durmalıdırlar.

Kürtler kesinlikle bu tür çatışmalardan kendilerini muhafaza edip demokrasi ve barış için çalışmalıdırlar.

Halkımıza sesleniyorum; her türlü örgütlü dini yapılardan uzak durmalıdırlar, hiçbir şekilde ilişkilenmemelidirler, seçimlerde de bunlara oy vermemelidirler.

İslamiyet barış dinidir. Camiye gittikleri zaman müftüye, "müftü bey, bugün hutbende demokrasi ve barış için ne diyorsunuz?" diye sorabilmelidirler, birileri çıkıp bunu dile getirebilmelidir.

Çünkü camiler, Hz. Muhammed döneminde toplumun siyasal-sosyal sorunlarının çözüm yeriydi. Olaya doğru yaklaşılmalıdır. Tüm dostlarıma selamları iletiyorum. Kadınlara özel selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Muş'taki halkımıza da selamlarımı iletiyorum."

LİNK

moderatör notu: konulara ...... terörist başının terör örgütünün bayrağının önündeki resmini eklemezsek daha hoş olur.resmi siliyorum

O ve "o"nun (üzülmekten fazlasıyla yazıyorum) eserlerini(!) "30.00o kelle" olarak anan rte'ye karşı yorum yapmak istemem; değmez, karşılarında çelikten dağ gibi yükselirim ama yorum yapmam dedim ya değmez!

Bir sözüm var "Herkes 'kelle'lerin hesabını verecektir. Bizzat ben alıcam hesabını!".

Varsa yanlışım bildirin, düzeltelim beraber...

Bu adamı tükürüp de mi boğsak , yoksa şehit annelerine 30.000 parçaya bölüp de dağıtsak mı ??
yahu bu adamın kendini ne sandığını , neden halen daha yaşadığını , yaşatıldığını merak ediyorum..
ya ölsene be ... hadi be apo , iyilik yap 30 sene can çekişerek öl. 30.000 yerinden bıçak sokuyorlarmış gibi acı çekerek öl. örgütünü de al ve öl.. yandaşlarını da al ve öl... ama bir an önce öl...

TAYYİPPPPPPPPPPPPP ARTIK DUY CIGLIGIMIZI..............BU BEBEK KATILI SEREFSIZIN bütün davaları bıttı butun hepsınden cezasını aldı...artık nedıye gorusuyor bu avukatı ile...hucre cezası alan bır baska varmı bu hakkı kullanan....adam devletın gobegınden pkk ya talımat verıyor aklınca kurtlere talımat verıyor yerı gelıyor meydan okuyor........KANIMIZA DOKUNUYOR BU ANDRO (İT) İN KONUSMASI ARTIK.....

Tayyip ne duyacak ki sesimizi.. Öldürme diyorlar adama öldürmüyor. Maşa gibi kullanıyor kendini ABD uşağı. Biz de burada adamın kendiliğinden ölmesini bekliyoruz. Adamın bunca ölümden sorumlu olmasından dolayı oradan çıkabilme şansı zaten yok. Bir de avukatı ile görüşmesi ultra anlamsız bir durum..

göbeğini kaşıyarak akıl veriyor, akıl varmı kide neyi vereceksin.. senin yüzünden kardeş yaşadığımız halkla kavgaya giriştik, milyarlarca dolar silaha mermiye gitti.

Birde oradan akıl veriyor. şerefsizzzzzzzz.

"Kürtler laik-türban çatışmasından uzak durmaya çalışmalı, sahte tarikatlardan da sahte laikçilerden de uzak durmalıdırlar.

Kürtler kesinlikle bu tür çatışmalardan kendilerini muhafaza edip demokrasi ve barış için çalışmalıdırlar.

demokrasi ve ßarı$tan söz edene bak..

Tayyip mi kesecek sesini..! Errrkek adam lazım. Tayyip gibi cibilliyetsizlere kalırsak daha çok bekleriz...

soylediklerinin hepsi simdiki siyasılerın gerek oy kaygısı gerek baska bazı nedenlerden soylemeye cesaret edemedikleri seyler, bi anormallik var bu durumda,
serbest olsa siyasete atılacak galiba ondan bunları soylüor dicem =)

ya bu adamın fotosunu kaldırın burdan yaaa midem bulandı walla bide değer vermiş gibi olmuyomuyuz arkadaşlar

zamanı gelince bununda aklını alıcaklar
akıl veriyormuş beyinsiz ne aklı varda neyi veriyormuş :mad:

Apoştan da doğru bi söz duyacağım aklıma gelmezdi :D

" AKP ye oy vermeyin " :D:D

ulan senin aklın beynin var mı ki akıl veriyosun kuş beyinli angutun evladı

birisi adnan menderes birdiğeride deniz gezmiş her ikiside birbirine zıt kutuplardaydılar ,ancaaaak her ikiside tertemizdi bu vatana karsı hiç bi yamuk yapmadılar sonuçta herikiside idam edildi ,gel görki bu herif fıstık gibi yasatılıyor bu devlette var bişeyler ama tam olarak nedir cözemedim

katılıyorum,

ayrıca avukatları aracılıgıyla köpeklerini yönettigini düşünüyorum.

aziz şehitlerimiz için KELLE diye bahseden bi kanı bozuk için yazacak çok şey var ama HH seviyeli bi form ve biz seviyemizi bozmayalım dimi...tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum ruhları şaad olsun

birisi adnan menderes birdiğeride deniz gezmiş her ikiside birbirine zıt kutuplardaydılar ,ancaaaak her ikiside tertemizdi bu vatana karsı hiç bi yamuk yapmadılar sonuçta herikiside idam edildi ,gel görki bu herif fıstık gibi yasatılıyor bu devlette var bişeyler ama tam olarak nedir cözemedim

helal sana şarapçıı ..doğru diyorsunnn her ikiside vatanseverdi asıldııı tertemiz insanlardı

şu tipe birr bakınnn çakkalla ne kadar benziyorrr değilmi..ermeni dönmesi kürtçü faşist çakkalı imralıda kırallar gibi yatıyorr..
ama vatansever insanlarımız asılıyorr ...garip çelişkiii doğrusu

moderatör notu:terörist başı ....... sinin resmini siliyorum.arkasındaki sözde bayraktan dolayı

abi adamın tipe bak ya bi kalkmıs neler zırvalıyo aynaya bakmıyo hiç heralde ah sunu halkın önüne bi atsalar ozaman görecek demokrasiyi laikliği herkes ona laikliği gösterecek demokrasiyi göstercek

İslamiyet barış dinidir. Camiye gittikleri zaman müftüye, "müftü bey, bugün hutbende demokrasi ve barış için ne diyorsunuz?" diye sorabilmelidirler, birileri çıkıp bunu dile getirebilmelidir.

Çünkü camiler, Hz. Muhammed döneminde toplumun siyasal-sosyal sorunlarının çözüm yeriydi. Olaya doğru yaklaşılmalıdır. Tüm dostlarıma selamları iletiyorum. Kadınlara özel selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Geri