IMEL numarası nasıl klonlanır?

karakemik

New member
Reaction score
0
Arkadaslar bana üç gün once yurtdısından telefon geldi ve bir bayiiye götürdüm 80 ytl para istedi benden IMEL numarasını klonlama varmıs nasıl oluyor bana bilgi veya elinde programı olan varmı;):biggrin :goz:

kardeş 80 ytl istemişse sakın yapma 10 ytl ye yapıyorlar tlfcular diyarbakıra yolun düşerse oraya götür yapsınlar .eski bi telefonun imi ni alıyorlar kaçak telefona klonluyorlar kaçak olan telefon artık kapanmıyor akıllılar valla :p yardımcı olabilirim özelle mesaj atarsan

sagol dostum yardımın için arkdaslar varsa baska bilgisi olan bu konuyla mail atarsa sevinirm;)

selam aynı dert sımdı bende telefonum klonlamıs cıktı yardımcı olabılecek arkadaslara sımdıden tskler

yaptıkları şey klonlama falan değil.aynı model hurda bi telefonun entegresini alıp senin telefonuna takıyolar o telefonun imei numarası sana geçmiş oluyor.fakat pek tavsiye etmem çoğunlukla çalıntı telefonların entegresini takıyorlar imei numarası tespit edildiği zaman telefonunuz elinizden gider ayrıca hırsız damgası yersiniz benden söylemesi...

arkadaşım eski bi telefon bul 3310 gibi veya benzeri bişey telefoncular bilgisayar baglantısı yapıp içine yüklüyorlar telefonu açma vb bişe olmuyorlar adana da imei senden olursa adamlar 5 ytl ye yapıyorlar ama nokiada olmuyor onu beceremeişler samsubg ve ericsson da oluyor

Pasaportu olan bir yakının var ise onun üzerine kayıt ettirmeni tavsiye ederim entegre imei ile sonra hukiken başın ağrıyabilir.

samuray42 iyi güzelde nerdeymiş bu konyada ki 10 ytl ye yapan bilgilendirirsen sevinirim..hiç sanmıyorum ama varsa öle bi şey ii olur şimdi den tskr

arkadaşlar kayıt dışı bi telefonum var bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen çok acil ister entegre değişimi ister pasaport kaydı çok acil lütfen....

arkadaşlar klonlama demek kopyalama demektir. eğer klonlandıysanız yada kayıtsızlıktan kapatıldıysanız. IMEI yazılması icap eder. her cihaza IMEI yazılmaz. yazılamayan cihazın işlemcisinin değişmesi gerekir. o da pahalıya patlar. en iyisi yazılma şansı varsa yazdıracaksın yoksa teknik müdahale yaptırmayacaksın. imei.tk.gov.tr gir oradaki no'yu ara açtırabilirsin.

yapman gereken ulkeye donus yapan birinin pasaportu ve nüfüss cuzdanı ile turksell iletişim merkezlerine gidip 5 tl karsılıgı telfonunun imesini kaydettırıyorsun ve telefonun yasal olmus oluyor
2 Senede 1 telefon kaydettırme hakkın var haberin olsun

MTK işlemcili çin telefonları için kolay da diğer telefonları bilemiyorum.
google da arat mtk lar için rahatça bulur kendi kablon yada bluetoot ile çözersin olayı.
Ancak uyarayım TAMAMEN YASADIŞI.

Selam arkadaşlar.Foruma daha yeni katıldım. Yurt dışından arkadasım cep telefonu getirdi. fakat telefonu kullanamıyorum. imei numarasını girince çalıntı imei yazıyo.yeni imei yükletmem gerektiğini soylediler. Eğer yükletirsem sorunsuz çalışırmı ve ne kadara mal olur. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim..

Geri