imdatttt yardım plsss...

koko01

Banned
Reaction score
0
24buf77.jpg

34e2udf.jpg

selam arkadaşlar.. civilization 4 yükledim. oyuna girip oynayabiliyorum ama bir-iki dk içinde atıyor oyundan.önce mavi ekran geliyor.sonra bilg.sayar yeniden başlatıyo kendini.. henüz yeni format attım makineye. virüs yok. neden kaynaklanabilir bu.???teşk..

yaw 2000 online üye uyuyonuzmu arkdaşlar...
:S

ekran görüntülerinden anladığım kadarıyla ati ekran kartın var. Oyunun sitesinde ATI için service pack 2 ve güncel driver uyarısında bulunmuşlar. Dolayısıyla bunları br kontrol et derim.

Sorunun ekran kartı sürümü gibi görünüyor.

kanka kuracam ama sorun sencede ekran kartındamı ? çünkü basit bir oyunda bile resetlemeye başladı kendini makine .... eğer sorun ekran kartındaysa dediğini bi yapiim...
sağol kanka dönerim sana sonucu sölerim

Bılgısayarına yenı ram ekledıysen yada cıkardıysan sorunun ramların çakışmasıdır dostum degılse bu dedıgım degıl

Driverların güncel olmadığı için bu hata veriyor. Ekran kartı driverini kontrol et Güncel mi..

yeni rem yok ... şu an kullandığım bilgisayer deil.. sorun laptopta...
ramler gevşemiş olabilirmi?

ΜεтάĻïڪţ;3910921' Alıntı:
Driverların güncel olmadığı için bu hata veriyor. Ekran kartı driverini kontrol et Güncel mi..

ekran kartını oyunun kendi sitesinden güncelledim .. oyunun offical sitesinde ati ekran kartları için bir patch'i var..
harican ekran kartını yine güncellemiştim ..
bunlara rağmen DriverAgent programıyla scan yaptığımda güncel olmadığını görüyorum .. bu programla güncelleştirmem lazım .. ama bu seferde üyelik istiyo paralı :S
sanırım gün ışığında laptopu açıp ramlari kontrol etmem lazım ...
ama anlamadığım ben bu oyunu 2 aydır sorunsuz oynuyordum .. ekran kartı yine güncel deildi... 3 gündür hata veriyordu .. ben bugün temiz bir format attım ama değişen bişey yok ..
ilginç ..
sağolun yine de .. yarın gün ışığında makinenin içini kontrol edecem ... yapcak bişey yok şu an programsal sanırım ..

yeni rem yok ... şu an kullandığım bilgisayer deil.. sorun laptopta...
ramler gevşemiş olabilirmi?

ekran kartını oyunun kendi sitesinden güncelledim .. oyunun offical sitesinde ati ekran kartları için bir patch'i var..
harican ekran kartını yine güncellemiştim ..
bunlara rağmen DriverAgent programıyla scan yaptığımda güncel olmadığını görüyorum .. bu programla güncelleştirmem lazım .. ama bu seferde üyelik istiyo paralı :S
sanırım gün ışığında laptopu açıp ramlari kontrol etmem lazım ...
ama anlamadığım ben bu oyunu 2 aydır sorunsuz oynuyordum .. ekran kartı yine güncel deildi... 3 gündür hata veriyordu .. ben bugün temiz bir format attım ama değişen bişey yok ..
ilginç ..
sağolun yine de .. yarın gün ışığında makinenin içini kontrol edecem ... yapcak bişey yok şu an programsal sanırım ..

bazı programların kendisini sattırmak için de basit tuzaklar hazırladığını unutma...
benim başıma bi virüs programının trialini kurduğumda gelmişti..formatlamak zorunda kaldımm...
sorun oda olabilir...
oyuna bşalamadan öncemi kurdun o programı, hata verdikten sonramı...

hata verdikten sonra kurdum ama diğer basit oyunlardan da atmaya başladı ...
burda haklı olabilirsin ..

Geri