Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar toshiba a200 ah1 ati ekran kartlı dolby sound room lu notebook u vistadan kurtarıp xp sp2 yüklettim ancak toshiba sitesinden indirdiğim sound driver bu bilgisayarda vista yüklüyken çalışıyormuş şimdiden allah razı olsun:melek:melek:melek
ahahahahahah bı magdur daha kardesım makineni bilmiyorum ama vista kuruluysa desteklıdırde demektır buda demek oluyorki sen istediğin kaar xp kur o bılgısayar vıstada daha hızlı calısıcak he bu benım sahsı gorusum ben derımkı kasma kndını dön vistaya gerı werdiğin paraya değsin..
makinede en az 2 gb ram wardır xp 512 mb kullanır
cift cekirdek cpu wardır xp en fazla %5 kullanır e werdiğin paranın ne anlamı kaldı ???
xp için 128 mb onborad ekran kartı bıle fazla qelırken ne anlamı kaldı 256 lık 512 lik ekran kartının ???
driverı blucak arkadaslar kolay qelsın dıyorum simdiden acer marka laptopu cewırdık xp ye 7-8 saat sürdü tamamen hazır olması onu gectim kurulan xpden memnun kalan olmadı geri dönüldü vistaya