imdat...! internet explorer sorunu...

nazozan

New member
Reaction score
0
sorun çözüldü teşekkürler...

ilgilenen herkese teşekkürler regedit bölümünden düzeliverdi....
sağolun...​

dostum pc ne trojen girmiş ADWARE 6 yı indir kur tarak trojeneleri siler ;)

canm trojen o reklam içerikli virüs yani bunu silmen için spyware docdoru indir kur siler o ama o bir türlü explorer 7 ve üstü kullanıyorsan ana sayfa işareti olan yere tıkla giriş sayfası değiş var oradan dene olmazsa dediğim programa hallolur kolay gele

başlata tıkla regedir yaz enterla karsına acılan sayfada f3 tusuna bas karsına gelen arama bolumune start page yaz enterla sag pencerede start pagde dıye bulucak cıft tıkla desgıstır tekrar f3 yap sag pencerede bır tane daha bulucak tekrar yap yıne bulucak hepsını degıstır uc ıslem yane kolay gelsın

kardeş konu açarken dikkat et aynı konuyu 2 kere açmışssın...forumda bilen varsa inan bana kardeşim sorunun ile ilgilenir....sanki bana öle geliyor ki reklam yapıormussun gibi......neyse dediğim gibi biras daha dikkat...

tekrar konu linki aşağıdadır :

http://www.hackhell.com/windows-isletim-sistemi/540845-biri-bana-yardim-edebilir-mi.html

reklam filan yapmadım ...
internetle mi windowsla mı ilgili bir sorun olduğuna karar veremedim ikisine de açtım...

Arkadaşım sorunun neydi? İlk mesajını neden sildin? Nasıl ortadan kalktı? Belki başkalarıda faydalanabilirdi. Çok ilginçsiniz.

Geri