free!
artık yok...
Imageshack, Hackhell.com a Hotlink koruması yaptığından beri gördükçe sinirimin bozulduğu mesajlar var..
Biri bir resim koyuyor, Imageshack dan koyuyor.
Ancak hala Sabit başlıkları okumayı ısrarla reddeden arkadaşlar "Resim yok", "Kurbağalar.." , "OFf ya kullanma şunu.." vsvs türü mesajlar atmaktalar..
Ne resimleri verenler, nede siteyi gezenler çözüme gitmiyorlar ısrarla. (belli bir kesim, hepsi değil..)
Benim önerim;
gerek Konu açarken, gerek Konulara Cevap yazarken imageshack.us URL si ile verilen resimleri, linkleri kabul etmeyelim.
Açacak olursak; Konu açma veya Cevaplama Formuna imageshack.us dan bi adres girildiğinde hata versin ve zorlada olsa diğer alternatiflere upload ettirelim şu resimleri.
Madem Hotlink var, bizde kullaNDIRTMayalım.
Sadece öneridir, bana göre resim sorununu kaldırabilecek bir öneridir.
not: ayrıca Konu açarken ve Cevaplarken aşağıda bulunan imageshack eklentisinide kaldırabiliriz.
Tamam güzel bir hizmet ancak sanırım kullanmamızı istemiyorlar..
Teşekkürler
Biri bir resim koyuyor, Imageshack dan koyuyor.
Ancak hala Sabit başlıkları okumayı ısrarla reddeden arkadaşlar "Resim yok", "Kurbağalar.." , "OFf ya kullanma şunu.." vsvs türü mesajlar atmaktalar..
Ne resimleri verenler, nede siteyi gezenler çözüme gitmiyorlar ısrarla. (belli bir kesim, hepsi değil..)
Benim önerim;
gerek Konu açarken, gerek Konulara Cevap yazarken imageshack.us URL si ile verilen resimleri, linkleri kabul etmeyelim.
Açacak olursak; Konu açma veya Cevaplama Formuna imageshack.us dan bi adres girildiğinde hata versin ve zorlada olsa diğer alternatiflere upload ettirelim şu resimleri.
Madem Hotlink var, bizde kullaNDIRTMayalım.
Sadece öneridir, bana göre resim sorununu kaldırabilecek bir öneridir.
not: ayrıca Konu açarken ve Cevaplarken aşağıda bulunan imageshack eklentisinide kaldırabiliriz.
Tamam güzel bir hizmet ancak sanırım kullanmamızı istemiyorlar..
Teşekkürler