imageshack sıktı yaa!!mozilla da nolcak_?

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
Slm arkadaşlar..
Şu an çok kızgınım .nedeni bazı arkadaşların durumu bilmelerine rağmen hala imageshack ı kullanması.forumda bu konu hakkında 50 tane konu açıldı biliorm.ama bazı mongollar/çok özür dilerm) hala inatla imageshack kullanıo..bn mızilla yı kullanıorm..mozilla da çıkmıo resimler.bn ie kullanmak zorunda mıyı yaaa....tekrar sölüorm

imageshack a hayır!!!imagestr ye ewet!!!!!

mod lar da bu konuyu kndi arasında konuşsunlar,,dewam eden olursa bi cezası olsn yaaa bu işin

noT:modlar lütfen kapatmayın,çünkü anlamayanlar war,,önerimi de dikkate alın yoksa bi çok kişinin çıkma sebebi olabilir

tşk edrimm..

Ya bende mozilla kullanıyorum ama resimler açılıyor ne işse :) www.hackhell.net den bağlan siteye o zaman açılıyor..

bnde açılmadı denemiştim tekrar deniyim..mozilla kullanmak suç oldu yav

edit:ya şimdi denedim,kullanıcı adı,şifere yazdım sonra nemmmmbeyas bi sayfa açıldı vee:In order to accept POST request originating from this domain, the admin must add this domain to the whitelist. die bi yazı wardı

Dostum Bendede Aynısı Oluoı Bendede Aynı Sey Yazıo Ben Artık Resimelre Bakma Geregi Bile Duymuyorum

ya qachdr solemicem solemicem diorm ama bu ish canımı sıqmaya bashladı

Belesh reqlam yapıosn us bashqa bishe deil imageshack e hyr filancaya evtmish cx.cx bu qonu daha qach qes achılıcaq chösümü bulundu 10larca qes de test edildi yapamıyor isenis sorun sisde demeqdir bu qonunun sadece qirliliqden basha yapdıı bishe yoq he bide reqlam !! belesh reqlam hemde..

imageshack hyr die bishe olması sachma sen göremiosn die weya 3-5 qishi göremio die bunu relqm haline getrmenis sachma biras qurcalayn chösümü qendinisde uygulayn bashqalarını deishdrmeye urashamayn..

images qullanan a cesa wermeqden bahsediosn us ya yasıq!! baris sheyler bunlar..

Geri