imagehell yazısı silinsin!

cursedewren

New member
Reaction score
0
arkadaslar bazı fotlar cok kalıteli oluo tam arsıvlık ololar fakat altta image hell yazısı yazdıı için butun guzlliği kacıo bence o kaldırılsın abi bana katılanlar yorum yazsınlar!

anlamsız bir düşünce
sonucta o sitede de bir emek var
ve
insanlar o emeğin karsılıgını
gormek ıstıorlar

arkadaslar o yazı silinirse baskaları hh dan resim calar ve diger forumlarda yayınlar yani imagehell in kalkması mantıksız olur

yazı biraz daha güzel olsa veya ne bileyim şeffaf fln olsa daha ii olurdu

o kadar para harcayıp öle bişey yapılmış bırakında bi sekildede reklamları yapılSın..

başka bir forum sitesinde imagehell reklamlı bi kaç karikatür görmüştüm ve bir HH li olarak gurur duymuştum

benim de bir önerim var;

imagehell yazısının üstüne bi de silik HH-Man ekleseniz mi ne:eek: :eek: :)

yüklediğimiz resimlerde bi bakıma imzamız oluyor bence cok güzel..

ama şeffaf olması önerilebilir

sacma bır dusunce tabıkı ımage hell yazısı olacak oresmın ortasın reklamını koyan sıteler var yatın kalkın halınıze sukredın...

ya o kalsında resmi atınca kalitesi düşüyor o çok kötü bişey bence

bana atın ben reklamsız veririm çok beğendiklerinizi :p

bence çok güzel bi uygulama kalsın böle devam etsin

kalsın kalsın :)
ama resimlerde bu sağdaki vatandaş olsa daha güzel olur ---> :hhman:

kalsın bence, üyesi olduğum bi forumun tam olarak kendisine yettiğini gösterdiği için gurur bile duyuyorum.. zaten imagehell in kurulmasında ki amaç bizi banlayan resim yüklediğimiz sitelere, ne kadar büyük olduğumuzu göstermekti yanlış hatırlamıyorsam... ama daha değişik bi formatta olabilir çok önemliyse.

Saçma Bence çünkü orda o yazı olmasa isteyen isteidği yere koyar ..

yaw bence yazı şöyle kılas bişi olsum dalgalı falan işte demek istediğimi annadınız resimlerde altta uyum sağlar rengi önemli diil sizce nası fikir :D Courier News yazı tarzı herhalde şuan kullanılanılan

Bence Cok Gereksiz Bi baslık Bu Benim Görüsüm Saygı Duarsınız İsallah ..

fire' Alıntı:
yaw bence yazı şöyle kılas bişi olsum dalgalı falan işte demek istediğimi annadınız resimlerde altta uyum sağlar rengi önemli diil sizce nası fikir :D Courier News yazı tarzı herhalde şuan kullanılanılan

Ole bi Lüksü Yok Malesef Bende Kullandım o Script i Tahome Yada Verdana Yazı Tipi Mevcut Herhangi bi Eklentide Göremedim Sahsen :) Ama Sekilli bişiy Olsa Yada HH MAN güzel olabilirdi .

evet yazının Fontu mutlaka düzeltilip daha estetik yapılmalı... böylece göze hoş gelir

Geri