ilqinç bir sorun!!

ali_baba01

New member
Reaction score
0
masaüstünde ki dosyaların yerini deqiştiremiyorum,kopyala yapıştır yapamıyorum,kopyala diebiliyorsun fakat yapıştırmak istediğin yere geldiğinde yapıştır seçeneği çıkmıyor,ctrl-v dahil işlemiyor..bu sorun noteebok ta olduğu için cd ye çekme seçeneğini kullanamıyorum..flash win ile onar diorum fakat ilk restartta sorun veriyor tekrar onarmadan açmak zorunda kalıyorum..kablosuz internet seçenği gitti,kablosuz driverı kurmaya çalıştığımda hata veriyor..virus oldugunu sanmıyorum kaspersky kuruluydu ve tarattım hiç bir şey bulmadı..şimdi format at diceksiniz fakat içindeki bilgileri almam gerekiyor..ve format atacağından da şüpheliyim her şeye hata veriyor..acaba windowsun gerekli bir dosyasımı silinmiş?başına gelen varsa belki bilir :001_rolleyes:

bir bilgisi olan varsa bir yardım eli iyi olur..

kaspersky şu an en ii antivirüs değil.

onda bişi çıkmıyosa pc de zararlının olmadığı anlamına gelmez.

antimalware programları kullanın her türlü spy falan ne varsa görecektir.

ashampoo antimalware i tavsiye ederim.

programı kur sonra güncelle ve tarat.mutlaka bişiler bulacaktır eğer herhangi bi zararlıdan ise.

kimi zararlılardan dolayı sistem dosyaların yada kayıt defteri değişmiş olabilir.

kaspersky %100 koruma sağlayamaz...

sistem qeri yuklemeyi denedim ama surekli hata veriyor..

wolf arkadaşın dediğini denicem artık..

formata gerek kalmaz inşllh..

birde bn o pc deki dosyaları dosya aktarmadan harici hdd attım ama .dat uzantılı attı bunu nasıl açabilirim? eger hatasız açabilirsem onu formatlarım en azından..

Geri