illuminati.org sitesinde ki geri sayımın amacı nedir?

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
http://www.illuminati.org/ sitesinde ctrl+a tuşuna bastığınızda karşınıza çıkan geri sayımın amacı nedir?
Bu konu hakkında duyumu olan var mı?

Bu durumu atalarımız açıklamış:

Delinin biri bir kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış=)

Arkadaşlar İlluminati sanıldığı gibi kötü bir tarikat değildir. Kötü göstermeyin...

illuminati genelde herkesin doğru bildiği gerçeklere antitez yürüten bilim yanlısı bi grupdu bir zamanlar tabi her organizasyon gibi onlarda dejenere oldu beyinleri yandı falan. herneyse... heralde bizim sayma yöntemimizin yanlış olduğunu düşündüklerinden doğrusunun bu olduğnu göstermeye çalışıyorlardır.

bunun altındanda marduk çıkarsa söverim... :)) paranoyak yapar bunlar adamı....

ulan adamlar elinizden dininizi aldı kültürünüzü aldı kaç senedir yok edemediği kardeşliği televizyon ile bozdu deccalin gelişini hazırladılar kötü değil diyorlar yaa :) gelenler belgeselini izledinizmi siz izleyin sonra hala kötü değiller diyorsan zaten sende mason olmuşundur vurun gavura :) Şu geri sayımıda çok merak ediyorum ne olacak.

:) amerikanın oyunları inanmıyorum şahsen

micheal sikkofield'ın blog'unu okuyun az çok anlarsınız illuminatıyi. öyle kötü bir örgüt değil diyerek basit bilgilere sahip insanlar gibi yorum yapmayalım. geri sayım'ın anlamını kimse çözemedi. o geri sayım bitene kadarda kimse çözemeyecek.

milletin kafasını karıştırmak ne olcak başka...

15 days + 16h : 33m : 45s : )

hesapladığınızda İlluminati’nin 7 Aralık veya 6 Aralık’tan 7 Aralık’a geçiş saatlerini verdiği ortaya çıkıyor.

Bunu Ömer Çelakıl söyledi, sitenin kaynak kodunu çözdüğünüzde şöyle bir cümleye ulaşıyorsunuz: “ÜZGÜNÜZ ÇOK GEÇ KALDINIZ.” :durdurun:durdurun

bu arada michael sikkofield bende tavsieye derim okuyun ama bu aralar pek ortalikta yok :glare:

hesapladığınızda İlluminati’nin 7 Aralık veya 6 Aralık’tan 7 Aralık’a geçiş saatlerini verdiği ortaya çıkıyor.

Bunu Ömer Çelakıl söyledi, sitenin kaynak kodunu çözdüğünüzde şöyle bir cümleye ulaşıyorsunuz: “ÜZGÜNÜZ ÇOK GEÇ KALDINIZ.” :durdurun:durdurun

bu arada michael sikkofield bende tavsieye derim okuyun ama bu aralar pek ortalikta yok :glare:

Ömer Çelakıl'ın verdiği bilgi nedir tam olarak?

Çok derin bir örgüt. Aslında deccali getirecek örgüt değil, bizzat deccalin kendisi. Ellerinin uzanmadığı yer kalmamış. Her milletin başına sahte kahramanlar türetmişler, dünyayı danışıklı dövüşlerle cehenneme çevirip sahte kahramanlarla insanlık için araç olan kavramları ilahlaştırmışlar.
Adamların bir inanışı var; 'Allah 12 Aralık 2012 ye kadar dünyanın kaderini yazdı, sonrasını ise insanların vicdanına bıraktı. Allahın gücünün dünyadaki iyiliğin gücünden geliyor. Eğer iyiliği ortadan kaldırırsak Allah'ı da yenebiliriz.' sanıyorlar.
Ama korkmaya gerek yok. Çünkü Allah o tarihten sonrasını cinlere göstermiyor, onlarda kader yazılmadı sanıyor. Bu savaşı kaybedecekler....

vaybee dünyadan haberim yok neler oluyormuş böyle.

ne haliniz varsa görüyorum ve arttırıyorum

Allah'ını seven üstüme toprak atsın, çimento döksün

Geri