Ille De Maldonado!..

OZZY_1999

New member
Reaction score
0
İLLE DE MALDONADO!..

Camiadan yükselen tüm eleştirilere kulaklarını tıkayan Zico'nun, Gençlerbirliği maçında da Şilili oyuncuya şans vereceği belirlendi.

Özel ilgi gösterdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, herkesten vazgeçiyor, Maldonado’dan asla. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, geldiği günden bu yana vasatı aşamamasına karşın, Şilili futbolcuya şans veren Brezilyalı hocanın düşüncesi, Galatasaray derbisinden sonra da değişmedi. Tecrübeli teknik adam, derbide ortaya koyduğu futbolla şimşekleri üzerine çeken ve camiada topa tutulan Maldonado’ya Gençlerbirliği karşılaşmasında da ilk 11’de şans verecek. Zico, tecrübeli oyuncuyla, idmanlarda özel olarak ilgileniyor.

oynamalı kaliteli ve kumaşı çok iyi

oynasin iyi olur böylece Gençlerbirliğide düşme korkusundan kurtulur
beraberlik yetiyor :D

maldonado iyi bir oyuncu ama uyum sorunu yaşıyor sadece daha da iyi olacak deivid e de neler dedi bu cahil medya ve futboldan anlamayan birçok insan böyle önyarıgılı saplantılı kişilere sinir oluyorum ama ne oldu deivid bu sene mükkemmel oynadı böyle konuşan yazan herkese kapak oldu

garanti adam abisi sorunsuz oyun oynuyor... ayağında 3 sn den fazla top tutmuyor... atack organizasyonu yoq okadar fenerde golcu olur çıkar...

böyle bir futbolcu anlayısı görmedim adam gs macını izleyenler bilr ilk yarımı bitmek üzere fenerbahçenin yarısı gs cezasahası alanı etrafında adam oraya top şişiriceğine geriye kaleciye kadar topla dönüo her mac aynı film bu adam uyum sorunuda bi adam hiçmi dikine gidemez topla umarımm utandırırda deivid gibide ama busene sepetlerler fazla durmaz..

maldonado kötü adam değil hatırlayın chelsea ilk maçını en iyilerden birisiydi sahadaki ama gs maçında maçın stresini kaldıramadı sadece o değil tüm takım kötü oynadı...ama benim görüşüm selçuk bu sezon sonuna kadar oynasın maldonado için ise gelecek sezon yeni bir sayfa açılsın...

zico bü yönüyle çok iyi bi hoca futbolcusunu umutsuzlandırmıyo ama bence maldanodo gibi bizde çok oyuncu vardı gereksiz bi transferdi artı bişey daha ekleyim zico bu koruma duygusunu az olsada selçuğa yapması gerekir

böyle bir futbolcu anlayısı görmedim adam gs macını izleyenler bilr ilk yarımı bitmek üzere fenerbahçenin yarısı gs cezasahası alanı etrafında adam oraya top şişiriceğine geriye kaleciye kadar topla dönüo her mac aynı film...

:durdurun :durdurun :durdurun

Niye Öyle Bişey Yapma Gereği Duydu Orda Hala Anlamış Değilm

Ya fener transfer komitesi bu maldonadoyu çokmu aradı,Adam topu ayağında tutamıyor,pas atamıyor,çalım yok inamoto bile daha iyidi,

Geri